Απ'τα... στρώματα στις τράπεζες - Δείτε πόσα χρήματα επέστρεψαν στους λογαριασμούς από τις 20 Ιουλίου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απ'τα... στρώματα στις τράπεζες - Δείτε πόσα χρήματα επέστρεψαν στους λογαριασμούς από τις 20 Ιουλίου

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 4 Αυγούστου 2015 | 3:36 μ.μ.

tromaktiko2253

Ένα απ'τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι...
συνεχείς εκροές των καταθέσεων, που ξεκίνησε από τη στιγμή που προγραμματίστηκαν εκλογές στα μέσα Δεκέμβρη.
Συνολικά έκαναν φτερά 10άδες δισεκατομμύρια ευρώ το τελευταίο 8μηνο, αλλά το θετικό είναι ότι με την συμφωνία που πέτυχε η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές, το κλίμα δείχνει να αντιστρέφεται.
Εισροές κεφαλαίων ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ παρατηρήθηκαν στις ελληνικές τράπεζες μετά το άνοιγμά τους στις 20 Ιουλίου, όπως μετέδωσε το Bloomberg.
Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο, επίσης, που επικαλείται Έλληνα αξιωματούχο της Τράπεζας της Ελλάδος, τα stress tests των ελληνικών τραπεζών θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θα γίνει bail in ούτε θα επιβληθεί καμία εισφορά στους καταθέτες.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/08/20_4.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...