Μερτύρης για ΣΜΑ: Ο δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ΣΜΑ με αυτές τις συνθήκες [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης για ΣΜΑ: Ο δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός, εμείς δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ΣΜΑ με αυτές τις συνθήκες [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 | 8:40 π.μ.

Magical Snap - 2015.07.24 08.36 - 001

Την Τετάρτη 22/7/2015 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης στο Δημοτικό Κατάστημα, όπου κυρίαρχο θέμα ήταν η ενημέρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Παλλήνης. Παρών στην συνεδρίαση ήταν και ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κος Παναγιώτης Μερτύρης, θέτοντας εύλογα ερωτήματα στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, κο Νίκο Παπανικολάου.
Στην τοποθέτηση του επικεντρώθηκε στην ουσία του θέματος αναρωτώμενος πως μπορεί ο Δήμαρχος να έχει προαποφασίσει ακόμα και τον χώρο δημιουργίας του ΣΜΑ και να έχει έρθει σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του χώρου στην Ανθούσα, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια εμπεριστατωμένη μελέτη που να δικαιολογεί τέτοιου είδους κινήσεις. Ο Παναγιώτης Μερτύρης τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του να προβαίνουν σε μια τόσο ανεύθυνη κίνηση χωρίς να υπάρχει κανένας σχεδιασμός και καμία ουσιαστική ενημέρωση για το αν όλο αυτό θα έχει κάποιο οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό όφελος και κυρίως αν θα λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών.
«Είναι εμφανής η προχειρότητα με την οποία προσεγγίζεται ένα τόσο σημαντικό θέμα και ζητάμε άμεσα από την Δημοτική Αρχή ν’ αλλάξει πρακτική. Θα είμαστε παρών στην εξέλιξη του όλου ζητήματος θέτοντας ως βασικά στοιχεία την διαφάνεια και την ενημέρωση. Η ανοιχτή επικοινωνία και η άμεση πληροφόρηση για θέματα που αφορούν τον Δήμο θα έπρεπε ν’ αποτελούν κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής», τόνισε χαρακτηριστικά.


Δείτε περισσότερα στο βίντεο...

http://poleisgianazeis.org

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...