Ανακοίνωση Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας - Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."
Γιώργος Λάιος: Κε Ζούτσο η Παλλήνη γνωρίζει ποιοι είναι οι ΜΑΓΚΕΣ ποιοι οι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ και ποιοι οι ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ!!!

Ανακοίνωση Εξωραϊστικού Συλλόγου Ανθούσας

Written By Pallini Press on Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 | 10:50 μ.μ.

Magical Snap - 2015.06.17 22.49 - 001

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανθουσιώτισσες-τες,

   Στις 7 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Εξωραιστικού Συλλόγου Ανθούσας.

Το νέο Διοικητικό Συμβουλίο (ΔΣ) συγκροτήθηκε σε σώμα, όπως παρακάτω :

Πρόεδρος – Πρασσάς Θεόδωρος

Αντιπρόεδρος- Γαβράς- Παπασπύρου Δημήτριος

Γενικός Γραμματέας- Δρακοπούλου Ειρήνη

Ταμίας- Τασούλη Μαρία

Μέλος- Παπασπύρου Λουκία

Μέλος-Γαλάνη Σταυρούλα

Μέλος- Περράκης Μιχάλης

Για την Εξελεκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν:

Τασούλης Ευάγγελος

Τριάντης Γεώργιος

Λύκουρας Χρήστος

   Στην πρώτη του συνεδρίαση, το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας, κτέληξε στο παρακάτω πλαίσιο δράσης :

Ø  Οι δραστηριότητες, που μέχρι σήμερα υπήρχαν στον Σύλλογο θα συνεχιστούν. Θα γίνει προσπάθεια διεύρύνσεως και εμπλουτισμού των δραστηριοτήτων και μαζικής συμμετοχής των πολιτών.

Ø  Τα προβλήματα της πόλης μας είναι πολλά. Τα βλέπουμε και τα ζούμε όλοι. Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε και να πιέσουμε για λύση.

Το ΔΣ θα συζητήσει και θα πάρει αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

ü  Το σχέδιο πόλης είναι αφημένο στην τύχη του στο νομοπαρασκευαστικό τμήμα του Υπουργείου. Η δημοτική αρχή θα πρέπει να συνειδητοποιήσει την κατάσταση και να πιέσει για την πρόοδο αυτής.
 

ü  Η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει να δημιουργήσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην Ανθούσα, στην περιοχή του ΒΙΟΠΑ.  Άλλη μία εστία υποβάθμισης και μόλυνσης της πόλης μας και μάλιστα στην είσοδό της. Σε απόσταση αναπνοής από το Γέρακα και τον Άγιο Αθανάσιο. Σας καλούμε να αντιδράσουμε, ώστε να ματαιώσουμε τους σχεδιασμούς τους .
 

ü   Η καταστάση στις συγκοινωνίες είναι απαράδεκτη.  Οι πολιτικές που ακολουθούνται  στο θέμα αυτό στοχεύουν στο να απελπιστεί ο λαός, για να αποδεχτεί την ιδιωτικοποίηση. Θα πάρουμε πρωτοβουλίες για να πιέσουμε να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
  

ü   Τα θέματα υγείας θα μας απασχολήσουν στο τοπικό επίπεδο και θα προγραμματίσουμε γενικότερες δράσεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
  

ü   Άλλα προβλήματα μεγάλα και μιικρά, δεν τα βάζουμε στην άκρη. Το αποχετευτικό, η κατάσταση των δρόμων, ο φωτισμός, η καθαριότητα κτλ., δεν μπορούν όλα να αναλυθούν σε μία ανακοίνωση. 

ü  Φλέγον ζήτημα είναι εξίσου το κόψιμο των χόρτων

   Ζητάμε τη συμμετοχή των συμπολιτών μας σε κάθε πρόβλημα, τόσο στη συζήτηση, όσο και στην διεκδίκηση λύσης του.

   Στον Καλλικρατικό Δήμο, το τοπικό συμβούλιο δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Άρα επιβάλλεται, να καταπιαστούν οι Σύλλογοι με όλα τα προβλήματα που μας αφορούν .

Το ΔΣ του Συλλόγου θα πάρει άμεσα πρωτοβουλία να καλέσει σε σύσκεψη τα ΔΣ των άλλων Συλλόγων της πόλης μας, ώστε να συντονίσουμε την δράση μας :

1)      Να οργανώσουμε κοινές πολιτιστικές δραστηριότητες.

2)      Να συζητήσουμε τα προβλήματα και ννα προγραμματίσουμε κοινή δράση για τη λύση τους.

Τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν ανοικτά κάθε Κυριακή  11:00-13:00.

Aνθουσιώτισσες-τες,

   Το ΔΣ, αφού σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας, εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι με υγεία.

Πρόεδρος                                                                                                                     Γ.Γραμματέας

 

Πρασσάς Θεόδωρος                                                                                                  Δρακοπούλου Ειρήνη

1 σχόλια :

μαρια λεβειδιωτη είπε...

ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. του Συλλογου της Ανθουσας.ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...