Με προπονητικό δίδυμο Χριστοφιλέα-Φαράκο τη νέα σεζόν ο Παλληνιακός! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με προπονητικό δίδυμο Χριστοφιλέα-Φαράκο τη νέα σεζόν ο Παλληνιακός!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 | 2:54 μ.μ.

Με τους Παναγιώτη Χριστοφιλέα και Γιώργο Φαράκο στον πάγκο του θα πορευτεί τη νέα σεζόν ο Παλληνιακός!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες που έχουν εξαιρετική σχέση, είχαν συνάντηση το βράδυ της Κυριακής (14/6) με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Βαγγέλη Αλμπάνη και από την στιγμή που υπήρξε ταύτιση απόψεων προέκυψε συμφωνία. Το... ραντεβού έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Παλλήνης με όλες τις πλευρές να δίνουν τα χέρια και τον Παλληνιακό από σήμερα να έχει ένα προπονητικό δίδυμο ικανό να φέρει την ομάδα ψηλά...

 

Άλλωστε, μιλάμε για δύο τεχνικούς που την προηγούμενη σεζόν έδειξαν εξαιρετικό έργο στις ομάδες στις οποίες εργάστηκαν. Ο μεν Χριστοφιλέας ανέλαβε τον Παλληνιακό σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, καταφέρνοντας να κάνει ''θαύματα'' και με το σερί νικών να επιτύχει τον στόχο της παραμονής. Όσο για τον δε Φαράκο, πέρυσι ήταν στον πάγκο του Παμπαιανικού, οδηγώντας τον σύλλογο της Παιανίας σε πορεία πρωταθλητισμού, μέχρι ένα σημείο, δηλαδή μέχρι να εμφανιστούν τα διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα και να έρθει η παραίτηση του. Από σήμερα, ωστόσο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική καριέρα του Γιώργου Φαράκου, ο οποίος μαζί με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Παλληνιακό σε ακόμα καλύτερες ημέρες.

Πηγή

Το ΠΑΛΛΗΝΗPRESS εύχεται καλή επιτυχία στο νέο προπονητικό δίδυμο της ομάδας του Παλληνιακού και ειδικά στον Παναγιώτη Χριστοφιλέα ο οποίος "έπεσε" νωρίς στα βαθειά και απέδειξε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αν αγαπάς αυτό που κάνεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...