Αφιερωμένο στον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ το 1ο Σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ανατολικής Αττικής!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αφιερωμένο στον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ το 1ο Σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ανατολικής Αττικής!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 | 4:08 μ.μ.

KIOYRKOS

Αφιερωμένο στον αδικοχαμένο προπονητή του Παλληνιακού ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟ ήταν το 1ο Σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ανατολικής Αττικής!!!

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η κόρη του Σωκράτη, Βασιλική Κιούρκου.

2

“Iδιαίτερη τιμή από το Σύνδεσμο Προπονητών Ανατολικής Αττικής στο 1ο Σεμινάριο που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 13-14/6/2015.

Στα πλαίσια του Σεμιναρίου, την Κυριακή 14/6 έγιναν κάποιες βραβεύσεις συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου μου πατέρα. Με πρωτοβουλία του συνδέσμου προπονητών, το σεμινάριο ήταν αφιερωμένο στην προσφορά και στο έργο του Κιούρκου Σωκράτη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην ΕΠΣΑΝΑ όπου δραστηριοποιήθηκε και πέτυχε τόσα πολλά. Ταγμένος στο ποδόσφαιρο με πολλή αγάπη και πολλές θυσίες αφιέρωσε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του παλεύοντας να δημιουργήσει καλύτερες ομάδες, καλύτερους αθλητές, καλύτερες συνθήκες αθλητισμού.

Με τη στήριξη πολλών ανθρώπων αλλά και με τον πόλεμο αρκετών άλλων, έχοντας πίστη στις γνώσεις του, στο ταλέντο του και στη θέληση του πέρασε από κάποιες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ ξεκινώντας από τον Παλληνιακό με δύο ανόδους (τότε ήταν ακόμα ΕΠΣΑ), συνεχίζοντας στη Θύελλα Ραφήνας με μία άνοδο θέτοντας τη βάση για την πορεία πρωταθλητισμού που ακολουθεί ακόμα και σήμερα το Σωματείο, κάνοντας μια στάση στο Καπανδρίτι με αξιόλογο έργο και επιστρέφοντας πάλι, δυστυχώς ή ευτυχώς, στην ομάδα της καρδιάς του, στον Παλληνιακό με αποκορύφωμα τη χρονιά 2013-2014 όπου το σωματείο τερμάτισε στην 5η θέση της γενικής κατάταξης, κάτι που επετεύχθη για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Η πορεία του δεν χρειάζεται αξιολόγηση καθώς από μόνη της απαντάει σε όλους τους επικριτές του με βροντερή φωνή.

Στα πλαίσια όλου του προπονητικού του βίου, ο οποίος τελείωσε απότομα σαν κάποιος να έκοψε το νήμα, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ανατολικής Αττικής απένειμε τιμητική πλακέτα στην μνήμη του. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της οικογένειας, και δημόσια, όλο το Σύνδεσμο για αυτή την πρωτοβουλία και ιδιαίτερα τον πρώην συμπαίκτη, προπονητή αλλά και φίλο του Πέτρος Τσιγκούλης για τα υπέροχα λόγια του λίγο πριν την απονομή.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια στις προπονητικές σας υποχρεώσεις και όχι μόνο. Υγεία για τα σωματεία σας και τους αθλητές σας. Συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο Προπονητών Ανατολικής Αττικής για την άψογη διοργάνωση του Σεμιναρίου και ευχές για την οργάνωση ακόμα πιο πετυχημένων.”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...