Μερτύρης: «Δικαιώθηκα που αποχώρησα από την διαπαραταξιακή επιτροπή για την REDS!!!» [Βίντεο] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: «Δικαιώθηκα που αποχώρησα από την διαπαραταξιακή επιτροπή για την REDS!!!» [Βίντεο]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 | 11:35 μ.μ.

Magical Snap - 2015.05.25 21.15 - 001

Οι αποφάσεις της διαπαραταξιακής και του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα της R.E.D.S. παίρνονται, εκτελούνται αλλά ο δήμαρχος τις αναιρεί κατά το δοκούν!

Τη στιγμή που ο δήμος Παλλήνης αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας (κατά δήλωση του ιδίου του δημάρχου), ξοδεύτηκαν 8 χιλιάδες ευρώ για να κατασκευαστούν και να τοποθετηθούν τα περιβόητα πανό διαμαρτυρίας και οι μαύρες σημαίες για την υπόθεση R.E.D.S. μετά από εισήγηση της διαπαραταξιακής και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ωστόσο………

Ο δήμαρχος αποφάσισε να τα αφαιρέσει χωρίς, όχι μόνο να ζητήσει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά χωρίς καν να ενημερώσει κανέναν!

Δείτε στο σχετικό βίντεο την τοποθέτηση του κ. Μερτύρη και τους ισχυρισμούς του κ. Ζούτσου…

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...