Το “ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ" του ΖΟΥΤΣΟΥ στην υπόθεση REDS!!! [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το “ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ" του ΖΟΥΤΣΟΥ στην υπόθεση REDS!!! [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 | 1:45 μ.μ.

Magical Snap - 2015.05.11 13.45 - 007

Ποιο είναι το μεγάλο λάθος του Δήμαρχου κου Ζούτσου στον χειρισμό της υπόθεσης REDS;

Γιατί ο κος Ζούτσος ρίχνει ευθύνες μόνο στις πρώην διοικήσεις του Δήμου Παλλήνης και δεν αναφέρεται καθόλου μα καθόλου στις δικές του αστοχίες στην συγκεκριμένη υπόθεση;

Τι έπρεπε να κάνει η δημοτική αρχή του κου Ζούτσου και δεν έκανε;

Ποια ήταν η ερώτηση που έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Μερτύρης  στον ειδικό σύμβουλο του δήμου για πολεοδομικά θέματα κο Σπανούδη η απάντηση του οποίου  έφερε σε δύσκολη θέση τον κο Ζούτσο και τον ανάγκασε να παραδεχτεί το λάθος του στη υπόθεση REDS με την αιτιολογία ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ!!!

Αυτά και άλλα πολλά στο  βίντεο που ακολουθεί από την συνεδρίαση της 28.04.2015 :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...