Συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης, με μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Αλέξ. Δελμούζος» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης, με μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε «Αλέξ. Δελμούζος»

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 | 10:47 π.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, μετά από αίτημα μας, συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης, με μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών

Π.Ε «Αλέξ. Δελμούζος». Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία του νεοεκλεγέντος ΔΣ της Ένωσης με τους εκπροσώπους των δασκάλων του Δήμου μας και η αλληλοενημέρωση για θέματα που αφορούν τη σχολική μας κοινότητα.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

1. Συνταξιοδότηση εκπαιδευτικών και κενά που ενδεχομένως προκύψουν στα σχολεία της περιοχής μας τη νέα σχολική χρονιά, πρόβλεψεις για την κάλυψή τους .

2. Υποχρηματοδότηση σχολείων.

3. Ασφάλεια μαθητών (χρήση διαδικτύου, σχολικός εκφοβισμός κ.ά).

4. Θερινή απασχόληση.

5. Τρόπος λειτουργίας Ολοήμερου σχολείου.

6. Υπόθεση Κτήματος Καμπά σε σχέση με τις σχολικές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή

7. Ανταλλαγή απόψεων για το σχολείο που οραματιζόμαστε και άλλα.

Συμφωνήθηκε η τακτική επαφή και η κοινή δράση των Διοικητικών Συμβουλίων για τη διεκδίκηση και ικανοποίηση των αιτημάτων μας, με στόχο τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...