Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο: «Μαγεμένη ευχή» στη Παλλήνη - Τα έσοδα από την παρουσίαση θα αποδοθούν στο ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τίτλο: «Μαγεμένη ευχή» στη Παλλήνη - Τα έσοδα από την παρουσίαση θα αποδοθούν στο ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 | 1:49 π.μ.

Παναγιώτης Δημητρόπουλος

 

Την απόφασή του τα έσοδα του νέου του βιβλίου, με τίτλο «Μαγεμένη ευχή» (Εκδόσεις Anima), σε κάθε παρουσίαση που θα πραγματοποιείται, να αποδίδονται αποκλειστικά στα κατά τόπους Ιδρύματα που δραστηριοποιούνται με παιδιά, έχει γνωστοποιήσει ο στρατιωτικός, συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, Παναγιώτης Δημητρόπουλος.

Η αρχή έγινε από την πρώτη του παρουσίαση στα Χανιά, με τα έσοδα του από τις πωλήσεις να αποδίδονται στη «Στέγη Κοριτσιού» του Αγίου Νεκταρίου Χανίων.


Επόμενος σταθμός η ΠΑΛΛΗΝΗ….


Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος και η Anima Εκδοτική σάς παρουσιάζουν την πρώτη έκδοσή για παιδιά. Ο κύριος Δημητρόπουλος, στη δεύτερη συγγραφική του απόπειρα που απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα παιδιά, καταπιάνεται με το θέμα του πλούτου και του κατά πόσο αυτός αρκεί για να μας κάνει ευτυχισμένους.
Στο φιλόξενο Cafe Mosaique στις 12 Ιούνη ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.30 μ.μ στην Παλλήνη, η Μαγεμένη Ευχή, μετά τη στάση της στα Χανιά, ανοίγει τις σελίδες της, που επιμελήθηκε εικονογραφικά η Αγγελική Δρακάκη, στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα του Συγγραφέα, Παναγιώτη Δημητρόπουλου από την συγκεκριμένη παρουσίαση θα αποδοθούν στο ΠΙΚΠΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Το ίδιο θα συμβεί σε όλες δε τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν για το εν λόγω βιβλίο στα διάφορα σημεία της Χώρας.!!!

Σας περιμένουμε!


Ο κος Δημητρόπουλος στην προσωπική του σελίδα δήλωσε:

«Διότι ο κύκλος της προσφοράς δεν πρέπει να μείνει ημικύκλιος. Διότι όταν μιλούμε για παιδιά δεν πρέπει να μένουμε απλά στον καλό το λόγο. Κάνουμε την υπέρβαση ψυχής. Διότι μέσα από τα μάτια των παιδιών μπορείς και βλέπεις του παιδιού σου τα μάτια. Και μέσα από του παιδιού σου, όλων των παιδιών. Τη πρωτοβουλία μου αυτή της προσφοράς, πιστεύω να την ακολουθήσουν και άλλοι που σχετίζονται με την παιδική ψυχή και ο κύκλος αυτός να μεγαλώσει. Τους το χρωστούμε. Διότι αν θέλουμε και η δική μας ψυχή να θεραπευτεί μόνο μέσα από αυτά μπορεί να γίνει. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε».

Για μένα Αγαπητοί μου φίλοι, το να ασχολείσαι με τη παιδική ψυχή σημαίνει ταυτόχρονα και υποχρέωση Προσφοράς.. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..
Μετά την επιτυχή παρουσίαση και την επίσημη έναρξη του Κύκλου της προσφοράς από τα Χανιά της Κρήτης και τη Στέγη Κοριτσιού Χανίων. Συνεχίζουμε.. Σταθμός προσφοράς αυτή τη φορά το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης με τη Παρουσίαση της Μαγεμένης ευχής στις 12 Ιούνη ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.30 μ.μ, στη Παλλήνη στο φιλόξενο χώρο του Cafe Mosaigue.
Κάθε πόλη και ένας σταθμός προσφοράς. Άλλωστε είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όταν πρόκειται για παιδιά, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρόπουλος.


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

 

 

 

Αφήνουμε πίσω τον κόσμο του Χρυσαφένιου κουκουτσιού και ότι μας δίδαξε και βάζουμε πλώρη στο νέο μας ταξίδι, που θα μας οδηγήσει πάλι σε τόπους μακρινούς σε τόπους μαγεμένους. Σε τόπους φτωχούς μα και πλούσιους, κυρίως όμως διδακτικούς για όλους εμάς. "Η Μαγεμένη ευχή" θα μας ταξιδέψει στο κόσμο της μικρής Νεφέλης που μόνη της ευχή ήταν να αφήσει τη παραγκούπολη που ζούσε και να βρεθεί σε τόπους αλλιώτικους, σε τόπους λαμπερούς οπού εκεί θα βασιλεύει μονάχα το χρυσάφι. Θα τα καταφέρει άραγε;; Ποιο το αντίτιμο για αυτήν της, την επιθυμία;; Ποιοι θα είναι άραγε οι αρωγοί της στη προσπάθεια αυτή;; Ποιος ο ρόλος των δυο Νεραιδών;; Της πλούσιας Πανδώρας και της συνετής Σοφίας.. Και ποιος ο λόγος της ύπαρξης του κ. Ελατου;;; Πόσο κοστίζει μια ευχή και ποια είναι τα αληθινά δώρα, ανεκτίμητης αξίας στη ζωή μας;; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα μας απαντηθούν όταν θα πάρουμε στα χέρια μας τη " Μαγεμένη ευχή" του Παναγιώτη Δημητρόπουλου από τις εκδόσεις Anima και σε εικονογράφηση της γνωστής Χανιώτισας Ζωγράφου, Αγγελικής Δρακάκη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...