ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 1 Μαΐου 2015 | 5:07 π.μ.

Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΙΉΜΕΡΟ και προσοχή στο μάζεμα των λουλουδιών για το στεφάνι γιατί τα φίδια άφησαν τη χειμέρια νάρκη και κυκλοφορούν .

Ιδιαίτερα να προσέξουμε τα μικρά παιδιά που πηγαίνουν να παίξουν στις αφύλακτες  παιδικές χαρές στις οποίες τα χόρτα είναι σχεδόν στο ύψος τους ,γιατί  δεν έχουν καθαριστεί ακόμα, προφανώς  λόγω της προσωρινής διακοπής λειτουργίας μέχρι πιστοποίησης.

Πάντως και τον προηγούμενο χρόνο υπήρχε η ίδια εγκατάλειψη, όπως είχαμε αναρτήσει  την 29 Μαρτίου 2014 και την  5 Αυγούστου 2014 (με φωτογραφίες).

Απορούμε γιατί αυτή η εγκατάλειψη….

DSCN6145

κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε
σε τι κατάσταση είναι οι παιδικές χαρές

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...