Δήλωση του Γενικού Αρχηγού του Παλληνιακού Διονυσίου Ζήση μετά την οριστική σωτηρία της ομάδας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήλωση του Γενικού Αρχηγού του Παλληνιακού Διονυσίου Ζήση μετά την οριστική σωτηρία της ομάδας

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 | 9:23 μ.μ.

zisis

Μετά την οριστική σωτηρία της ομάδας ο γενικός αρχηγός του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ κος Διονυσίου Ζήσης απέστειλε στο ΠΑΛΛΗΝΗ PRESS την παρακάτω δήλωση:

Λαμβάνοντας υπ΄ όψη τις συνθήκες λειτουργίας του συλλόγου, θέλω να πω ότι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ για την σωτηρία της ομάδας, εκπληρώνοντας την επιθυμία του πρόσφατα αδικοχαμένου φίλου μου και πρώην προπονητή της,  ΣΩΚΡΑΤΗ  ΚΙΟΥΡΚΟΥ.

Στον πρόεδρο της ομάδας θα συνιστούσα εξομολόγηση για “άφεση αμαρτιών”.

Διονυσίου Ζήσης
Γεν. Αρχηγός Παλληνιακού

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...