Καλαντζής Vs Ζούτσου για τον συμπαραστάτη του δημότη στη Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καλαντζής Vs Ζούτσου για τον συμπαραστάτη του δημότη στη Παλλήνη

Written By Pallini Press on Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015 | 9:38 μ.μ.

KALANTZISa_thumb[1]

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης της 24ης Μαρτίου, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νεκτάριος Καλαντζής έθεσε προς τον δήμαρχο Παλλήνης σωρεία ερωτημάτων σε ότι αφορά το τι γίνεται στον δήμο με την προκήρυξη θέσης για συμπαραστάτη του δημότη και αν αυτός είναι χρήσιμος, έτσι όπως (δεν) λειτούργησε την προηγούμενη τετραετία ο θεσμός αυτός.

Και πιο συγκεκριμένα με ερώτημά του ο Νεκτάριος Καλαντζής ρώτησε τον δήμαρχο Παλλήνης εάν έχει προκηρυχθεί θέση στον δήμο, παίρνοντας καταφατική απάντηση και στη συνέχεια αναρωτήθηκε, γιατί ο συμπαραστάτης του δημότη για τον δήμο Παλλήνης όλη την προηγούμενη τετραετία δεν κατέθεσε ούτε μία έκθεση των πεπραγμένων του στον δήμο, δικαιολογώντας έτσι τουλάχιστον τα χρήματα που του καταβλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να έχει παράγει κανένα έργο ως όφειλε;

Η απάντηση του δημάρχου Παλλήνης για το καταβληθέν ποσό όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η αόριστη παραπομπή το τι ορίζει η νομοθεσία για αυτό. Ακόμη όταν ο Νεκτάριος Καλαντζής επικαλέστηκε τον δήμαρχο Κρωπίας κ. Κιούση ότι στο Κορωπί δεν χρειάζεται να υπάρχει συμπαραστάτης του δημότη και τα χρήματα αντί αυτού, θα κατευθυνθούν στις ανάγκες της πόλης, ο κ. Ζούτσος απάντησε στο ΔΣ ότι ο δήμαρχος Κρωπίας είναι παράνομος και ρωτήστε για αυτό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αφήνοντας σοβαρές αιχμές εναντίον του συναδέλφου του για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κλείνοντας το θέμα, για το οποίο υπάρχουν σοβαρά ερωτηματικά για τον σκοπό που λειτουργούσε ο θεσμός του συμπαραστάτη στον δήμο Παλλήνης, ο Νεκτάριος Καλαντζής αναρωτήθηκε αν όντως χρειάζεται να ψηφίσουμε ένα πρόσωπο που θα εκπροσωπεί έναν θεσμό-φάντασμα, δημιούργημα του Καλλικράτη, όπως επιβεβαιώθηκε και τα προηγούμενα χρόνια και πρότεινε τα χρήματα και το κόστος αυτής της θέσης, να καταβληθούν προς την κοινωνική μέριμνα του δήμου Παλλήνης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...