Κάλεσμα σε συγκέντρωση-ενημέρωση των φορέων της περιοχής για το κτήμα ΚΑΜΠΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κάλεσμα σε συγκέντρωση-ενημέρωση των φορέων της περιοχής για το κτήμα ΚΑΜΠΑ

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 | 1:49 π.μ.


ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ : Επανέρχεται το θέμα κατασκευής Εμπορικού Κέντρου στην Κάντζα. Επειδή το θέμα αναβιώνει και το Fast Track ενσωματώνει πολλούς κινδύνους για την περιοχή μας, οι Σύλλογοι του ΦΕΣ"Η ΚΑΝΤΖΑ" και του Αγ. Νικολάου καλούμε τους φορείς της περιοχής μας (Συλλόγους Γονέων, Εξωραϊστικούς, Πολιτιστικούς κα) σε μια συγκέντρωση ενημερωτική για τις αναμενόμενες εξελίξεις και ή από κοινού προετοιμασία δράσεων (προετοιμασία ενημέρωσης των κατοίκων - μέσω λαϊκών συνελεύσεων, νομικές προσφυγές, κα)

Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα του ΦΕΣ στην Κάντζα την
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/3 στις 20:00
Παρακαλούμε όλοι οι φορείς να παραστούν προκειμένου να συζητήσουμε για τον τρόπο αντιμετώπισης της επερχόμενης θύελλας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...