ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ… Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ…

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 | 2:24 μ.μ.

Με "σκληρά λόγια" απάντησε ο πρόεδρος του Συλλόγου "Αγ. Νικόλαος Κάντζας" κος Χατζηκωνσταντής Δημήτρης στις λασπολογίες κάτοικου της περιοχής σχετικά με τα δρομολόγια της Λεωφορειακής Γραμμής 306.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ{ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ},ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ{πρόεδρο του συλλόγου} ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ{306}

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ‘ΤΡΩΝΕ’…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΒΑΛΑΜΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ{με την βοηθεια κατοικου της περιοχης}..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ..ΕΜΕΙΣ..ΕΜΕΙΣ…ΕΜΕΙΣ…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..

ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ..

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ..ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ..ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ….

ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ..ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ….!!!!!!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...