ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣΑΝΑ Η ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣΑΝΑ Η ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 | 12:19 π.μ.

11081034_445678305590679_8731593877435231748_n

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη το απόγευμα της Τετάρτης (18/3) ύστερα από έναν συναρπαστικό τελικό-γιορτή του ποδοσφαίρου, επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και σήκωσε ψηλά στον ουρανό του ''Αντώνης Πρίφτης'' την ΚΟΥΠΑ!

Το παιχνίδι πήγε στην δύναμη, στο πάθος και στην ένταση, με το πρώτο ημίχρονο να είναι ποιοτικά καλύτερο και τους Λιγνιτωρύχους να ανοίγουν το σκορ με το καλημέρα, ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε. Παρ' όλα αυτά ο Άγιος Στέφανος σκόραρε στο φινάλε με τον Βιδάλη ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ακυρώθηκε για οφ σάιντ, μια υπόδειξη που σήκωσε Θύελλα αντιδράσεων!
Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη υπό την παρουσία περίπου 1.200 θεατών και όλα κύλησαν ιδανικά, κάτι το οποίο πιστώνεται φυσικά στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Παπαμακάριο, τον πρόεδρο επιτροπής Κυπέλλου κ. Φλαμπούρη και συνολικά τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ας δούμε όμως τι έγινε στο αγωνιστικό κομμάτι, με ένα πρώτο ημίχρονο εξαιρετικό! Το γκολ της Θύελλας μόλις στο 4' με σουτ του Αράπη από ωραία μπαλιά του Καζαντζή έφερε τα πάνω κάτω, με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου από εκεί και πέρα να βγαίνει μπροστά ψάνοντας την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι το φινάλε των 45' ωστόσο της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Αποκορύφωμα των ευκαιριών βέβαια για τους ερυθρόλευκους το δοκάρι του Χρήστου Τσεβά στο 40'!

Στην επανάληψη, όπως προαναφέραμε, ο ρυθμός έπεσε με την Θύελλα να αμύνεται σωστά και να κλείνει τους διαδρόμους. Ο Άγιος Στέφανος από ένα σημείο και μετά τα έπαιξε όλα για όλα, σε ένα ματς δεύτερο 45λεπτο με πολύ ένταση και πάθος. Μάλιστα είχαμε και δύο αποβολές δειγμα του πόσο είχε ανάψει το ντέρμπι, αφού στο 77' αποβλήθηκε για την ομάδα της Ραφήνας ο Τασσόπουλος για δυνατό μαρκάρισμα (με δεύτερη κάρτα), ωστόσο στο 78' κόκκινη είδε και ο Αρκουμάνης για τον Ολυμπιακό, για σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο γκολκίπερ Κατσιούλη.
Η ομάδα του Αγίου Στεφάνου στο τελευταίο τέταρτο βγήκε μαζικά μπροστά και στο 86' σκόραρε με τον Βιδάλη, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ, με τους ''ερυθρόλευκους'' να φωνάζουν έντονα καθώς θεωρούν το γκολ καθαρό.

Τέσσερα λεπτά μετά απείλησε και ο Τσέλα με κεφαλιά, όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Τελικά η Θύελλα δείχνοντας (και χαρακτήρα) άντεξε, κράτησε το 1-0 και κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ!

***Κορυφαίοι για την Θύελλα: Αράπης, Διμεσπύρα, Σερέτης
***Κορυφαίοι για τον Άγιο Στέφανο: Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς,Βιδάλης

Διαιτητές: ΜΑΛΑΜΑΣ Μ., ΛΑΜΠΡΟΥ Β., ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.
(Παρατηρητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κατσιούλης, Οικονόμου (46' Αθανασόπουλος), Τσέλιος, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Αράπης, Τόσκας (70' Γεραγωτέλης), Καζάντζης (91' Μαργέτης), Κατσούγκρης, Διμεσπύρα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Αντώνης Καρπούζας): Χανδρινός, Μπαλομένος, Σκόρδας, Βιδάλης, Μπερμπάντης (52' λ. τρ. Ζυγούρης), Αρκουμάνης, Τσέλα, Ανδρεαδάκης, Αρβανιτάκης (46' Μουρούτης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.

Ρεπορτάζ: Νίκος Τζαλίδης για το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

http://www.abola.gr/index.php/component/k2/item/2117-2014-2015-photos

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...