Η αστυνομία... "μυρίστηκε" τις χθεσινές κόντρες στον Γέρακα και προχώρησε σε προσαγωγές Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η αστυνομία... "μυρίστηκε" τις χθεσινές κόντρες στον Γέρακα και προχώρησε σε προσαγωγές

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 | 3:01 μ.μ.

Περισσότερα από 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στη λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις γνωστές «κόντρες» οχημάτων που λαμβάνουν χώρα, κάθε Πέμπτη βράδυ. Στο σημείο όμως, σε συνέχεια και των επεισοδίων που συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες, βρέθηκαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα οι «κόντρες» να... αναβληθούν.

Η αστυνομία μάλιστα προχώρησε και σε προσαγωγές ατόμων.

zougla.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Ασύλληπτο "ξύλο" στο Γέρακα! Τι συνέβη χτες το βράδυ στην Λεωφόρο Μαραθώνος; (ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!!!)

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...