Ο Σύλλογος "Λόφος Παλλήνης" ευχαριστεί τον κο Μερτύρη, όλα τα μέλη και τους φίλους του για την συμμετοχή τους στην ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Σύλλογος "Λόφος Παλλήνης" ευχαριστεί τον κο Μερτύρη, όλα τα μέλη και τους φίλους του για την συμμετοχή τους στην ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 | 1:45 π.μ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτη Μερτύρη και τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ Κάλανδρο και Καρατζά για την βοήθεια τους και την παρουσία τους στον σύλλογο μας.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...