Κατερίνα Στεφανίδη: Ήμουν σίγουρη ότι θα πάρω το μετάλλιο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κατερίνα Στεφανίδη: Ήμουν σίγουρη ότι θα πάρω το μετάλλιο

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 | 1:36 μ.μ.

5695f35210303ded4ecb9e1d78ca0d3a_XL

Η Κατερίνα Στεφανίδη μας έκανε περήφανους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στην Πράγα στο επί κοντώ.  Η ίδια μίλησε μετά την επιτυχία της στο Postgame.gr για τις προσδοκίες που είχε πριν το event αλλά και τους στόχους της για το μέλλον. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Κατερίνα πέτυχες κάτι σπουδαίο. Ήταν στόχος σου να είσαι μέσα στα μετάλλια η προέκυψε;

«Όχι δεν προέκυψε. Πήγα με την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Πράγα και προφανώς περίμενα ένα μετάλλιο. Όταν ξεκινήσαμε τον αγώνα ήξερα ότι θα είμαι μέσα στα μετάλλια μόνο και μόνο από το πώς ένιωθα».

Δυστυχώς οι επιτυχίες στον στίβο δεν είναι συχνές όσο παλιά αν και στο τουρνουά είχαμε μετάλλια. Τι πρέπει να γίνει για να φτάσει η Ελλάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών;

«Δυστυχώς κάτι τέτοιο χρειάζεται λεφτά και κίνητρα και δεν υπάρχουν κανένα από τα δύο στον Ελληνικό στίβο. Αυτή την στιγμή  διάφορες αρχές όπως ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΟΕ προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν. Θα διαφωνήσω ότι δεν υπάρχουν συχνά επιτυχίες. Οι επιτυχίες δεν κρίνονται από τα μετάλλια αλλά και από τους αθλητές που συμμετέχουν και κάνουν μία επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων τους. Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα οκτώ Έλληνες αθλητές έπιασαν τα όρια και είχαν δύο δεύτερες θέσεις, μία τέταρτη, δύο πέμπτες και μία έκτη. Νομίζω για μία μικρή ομάδα αυτές οι θέσεις είναι τεράστια επιτυχία».

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου και ένα μήνυμα στους Έλληνες που περνάνε δύσκολα αλλά τέτοιες επιτυχίες σαν την δική σου τους δίνει χαρά!

«Ο επόμενος μακροπρόθεσμος στόχος είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Πεκίνο το καλοκαίρι. Μέχρι τότε θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω τις προπονήσεις χωρίς πρόβλημα, καθώς και τις καλές εμφανίσεις σε όλους τους μεγάλους αγώνες, παρόλο που απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν ασχολείται με τον κλασικό αθλητισμό εκτός από δύο φορές τον χρόνο που υπάρχει πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί με έχει συγκινήσει με τις ευχές του και ελπίζω να συνεχίσω τις επιτυχίες. Επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου Nike και Stoiximan. Gr”. 

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...