Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 | 7:56 μ.μ.

​Απρόσμενη κι όμως αληθινή είναι η πορεία της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου κοριτσιών του 2ου Γενικού Λυκείου Παλλήνης! Τόσο η ομάδα όσο και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνος Καπνιάς καθώς και ο προπονητής-βοηθός του (πρώην μαθητής του σχολείου) Δημήτρης Χιωτάκης, που έχει αναλάβει την ομάδα από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας της (εδώ και 3 χρόνια), φαίνεται πως έχουν βάλει τα γυαλιά σε όλους όσους θεωρούν ότι το ποδόσφαιρο είναι καθαρά ανδρική υπόθεση...

​Η ομάδα του Λυκείου προκρίθηκε στις καλύτερες 8 του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών με σειρά εκπληκτικών αποτελεσμάτων. Πρώτα σάρωσε την Ανατολική Αττική, επικρατώντας σε τρεις αγώνες με αντίπαλα σχολεία:

α) το 1ο Γενικό Λύκειο Κορωπίου με 1-0

β) το 2ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών με 4-0

γ) το 6ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών που ενώ ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε 1-1 η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι (4-3).

​Έτσι η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής!

Στους επόμενους γύρους του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος, τα κορίτσια του 2ου Λυκείου Παλλήνης αντιμετώπισαν πρώτα την ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Κανήθου στην Εύβοια και πήραν τη νίκη με 6-0 ενώ με 7-0 κέρδισαν τον αγώνα με το 2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης Αττικής στη Νέα Ιωνία!

Αποτελέσματα πρωτοφανή για σχολικά και μάλιστα γυναικεία δεδομένα…

​Περήφανες, γεμάτες αισιοδοξία και πείσμα, οι κοπέλες προχωρούν δυναμικά στην αναμέτρηση για την πρόκριση στην τελική τετράδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος με το Γενικό Λύκειο Σπάρτης την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της αντίπαλης ομάδας κι ελπίζουμε τα κορίτσια μας να φανούν αντάξιες των προσδοκιών κάνοντας περήφανους κι όλους όσους τις στηρίζουν.

​Οι μαθήτριες που αγωνίζονται στην ομάδα απευθύνουν ευχαριστίες για την μεγάλη στήριξη που τους παρέχουν, στην διευθύντρια κ. Λιάπη και στο σύλλογο καθηγητών του Σχολείου, στους γονείς και στους συμμαθητές που βοηθούν ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Με δεδομένο ότι οι προπονήσεις της ομάδας χρειάζονται την πολυπληθή παρουσία μαθητριών (που δεν είναι πάντοτε εφικτή) και ο δρόμος για το όνειρο είναι μακρύς, όλοι εύχονται καλή συνέχεια στα κορίτσια!

Στο γήπεδο Γέρακα (15/12/2014) η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ανατολικής Αττικής.

Στη φώτο, η απονομή του κυπέλλου από τον κ. Αϊβαλιώτη Μανώλη υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής

Ανατολικής Αττικής.

Στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας (3/3/2015) η πρωταθλήτρια Αν. Αττικής κέρδισε και πήρε την πρόκριση

για τις οκτώ καλύτερες ομάδες Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου.

Στη φώτο, η ομάδα του 2ου Λυκείου Πεύκης μαζί με τις μαθήτριές του σχολείου μας.

Το «εύ αγωνίζεσθαι» αποτυπωμένο στα πρόσωπα των κοριτσιών.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...