Οι προτάσεις του σύμβουλου της Δ.Ε Παλλήνης κου Μανώλη Παγώνη στο τοπικό συμβούλιο της 16.03.2015 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι προτάσεις του σύμβουλου της Δ.Ε Παλλήνης κου Μανώλη Παγώνη στο τοπικό συμβούλιο της 16.03.2015

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 | 12:03 μ.μ.



1. ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Μέχρι να τελειώσουν τα έργα στην Λεωφόρο Σπάτων να βάλει ο δήμος τα λεωφορεία που έχει (IVECO) με συγκεκριμένα δρομολόγια από τις εργατικές έως το κέντρο της Παλλήνης. Το (IVECO) θα εξυπηρετήσει και το Γυμνάσιο στο Βακαλόπουλο.

2. Διαδημοτική συγκοινωνία που θα συνδέει τις συνοικίες της Παλλήνης με το δημαρχείο στην Παλλήνη και στο Γέρακα, με συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. 

3. Να επανέλθει η γραμμή λεωφορείου 324 που συνδέει την Παλλήνη, τις εργατικές και την Κάντζα και να φτάνει μέχρι την Λ. Λαυρίου.


Μανώλης Παγώνης

Τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε Παλλήνης

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...