ΠΑΛΛΗΝΗ TRAVEL: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠ.ΔΙΡΟΥ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ TRAVEL: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠ.ΔΙΡΟΥ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 | 10:21 π.μ.

ΓΥΘΕΙΟ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠ.ΔΙΡΟΥ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

21-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

1η μέρα:

Συγκέντρωση και αναχώρηση 08:00 π.μ. από το γραφείο μας. Μετά την απαραίτητη στάση για καφέ, άφιξη στον γραφικό Μύστρα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Αφού πάρουμε το γεύμα μας (προαιρετικό), το απόγευμα αναχώρηση για το Γύθειο, την όμορφη πολιτεία με το νησιώτικο χρώμα. Το Γύθειο, απλώνεται αμφιθεατρικά κατά μήκος της παραλιακής ζώνης με τα μεζεδοπωλεία, τα εστιατόρια, τα καφέ μπαρ και τα ξενοδοχεία. Τα επιβλητικά διώροφα και τριώροφα νεοκλασικά κτίρια, που μαρτυρούν την αίγλη του παρελθόντος, τα παραδοσιακά σπίτια, οι γραφικές σκάλες και οι ωραίες εκκλησίες, το λιμάνι με την πολυσύχναστη μαρμάρινη προκυμαία, τα καΐκια και τις ψαρόβαρκες συνθέτουν ένα ξεχωριστό οικιστικό σύνολο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για βόλτα, διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό μας, θα κατεβούμε στο λιμάνι του Γυθείου όπου θα παρακολουθήσουμε το καρναβάλι. Γεύμα (προαιρετικό) και αναχώρηση για την γραφική Μονεμβασιά. Η παλιά πόλη της Μονεμβασιάς είναι ένας ζωντανός μεσαιωνικός οικισμός, διατηρημένος με άψογο τρόπο. Αποτελεί μνημείο παγκόσμιας εμβέλειας και βασικό σταθμό για κάθε περιηγητή της Πελοποννήσου. Η ατμόσφαιρα είναι μαγική, γεμάτη ρομαντισμό και ιστορία. Εκεί θα απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το Μυρτώο Πέλαγος. Το βραδάκι επιστροφή στο Γύθειο , διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχώρηση για τα σπήλαια Διρού που περιμένουν να τα εξερευνήσουμε. (Προαιρετική βαρκάδα, ατομικά έξοδα). Στο Ν. Οίτυλο θα γιορτάσουμε τα κούλουμα και το παραδοσιακό πέταμα του χαρταετού. Νωρίς το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ και άφιξη στην Παλλήνη.

Τιμή συμμετοχής: 105€

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μετάβαση και οι εκδρομές με το πούλμαν, η διαμονή σε δίκλινο (ή τρίκλινο για όποιον το επιθυμεί ) δωμάτιο στο PANTHEON CITY HOTEL 3* με πρωινό, συνοδός εκδρομής.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!!!!!

Pallini Travel

Λ. Μαραθώνος 72

Παλλήνη

Τηλ.: 21 6700 2251

Διεύθυνση email pallinitravel@gmail.com

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...