SOS! Η Παλλήνη «πνίγεται» στα σκουπίδια! Στη βρωμιά και στη δυσοσμία έχει παραδοθεί η πόλη - Ακούει κανείς; [Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

SOS! Η Παλλήνη «πνίγεται» στα σκουπίδια! Στη βρωμιά και στη δυσοσμία έχει παραδοθεί η πόλη - Ακούει κανείς; [Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 | 12:01 π.μ.

IMG_3835

Έχουμε πραγματικά κουραστεί κάθε λίγο να μιλάμε για τα σκουπίδια στη πόλη της Παλλήνης.Την τελευταία εβδομάδα το “κακό” έχει παραγίνει με τις καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά στο φωτογραφία από αγανακτισμένους συμπολίτες μας οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στην Παλλήνη εν έτει 2015.

Πήραμε λοιπόν την φωτογραφική μας μηχανή και κάναμε μία μικρή βόλτα στην πόλη για να εξακριβώσουμε εάν ευσταθούν οι καταγγελίες των συμπολιτών μας.

Η κατάσταση που επικρατεί στη πόλη μας είναι με μία λέξη απερίγραπτη.
Πλήρης εγκατάλειψη όλων των γειτονιών με σκουπίδια διάσπαρτα παντού, ψόφια ζώα, κλαδιά σε όλους τους δρόμους, καλάθια γεμάτα που έχουν να αδειάσουν ίσως και εβδομάδες, φρεάτια με σκουπίδια και άλλα πολλά….

Η δημοτική αρχή που μονίμως “αγρόν αγοράζει” θα πρέπει να καταλάβει ότι η εικόνα αυτή δεν προσβάλλει μόνο την εικόνα της πόλης αλλά συνιστά άμεσο κίνδυνο και για τη δημόσια υγεία.

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

IMG_3828IMG_3829IMG_3830IMG_3831IMG_3832IMG_3833IMG_3834IMG_3835IMG_3836IMG_3837IMG_3838IMG_3839IMG_3841IMG_3842IMG_3846IMG_3847IMG_3881IMG_3882IMG_3883IMG_3886

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

μόλις επικοινώνησα με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου…ενημερώνοντας ότι εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών - υποστηρίζουν ότι μία εβδομάδα μόνο δεν εργάζονται - μου είπαν ότι ευελπιστούν ότι έως αύριο ή μεθαύριο, θα έχει επιλυθεί το δικό τους "εσωτερικό" διαδικαστικό (?!) και θα ξεκινήσουν να εργάζονται…η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, θαμμένη στα σκουπίδια!

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια... Με όλη αυτή την κακοκαιρία ο αέρας έχει πετάξει τα σκουπίδια εκτός κάδων, τα έχει σκορπίσει στους δρόμους και κάνουμε σλάλομ.. Επίσης κάνουμε την προσευχή μας για να μην φάμε στο κεφάλι καμιά σακούλα... Κύριε Δήμαρχε, ακούει κανείς;;;;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...