Λάβρος κατά του δημάρχου ο Π. Μερτύρης για την υπόθεση R.E.D.S [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Λάβρος κατά του δημάρχου ο Π. Μερτύρης για την υπόθεση R.E.D.S [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 | 2:57 π.μ.

ΜΕΡΤΥΡΗΣ_pallinipress

Σαφείς αιχμές για τις ευθύνες του δημάρχου Αθ. Ζούτσου, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Παλλήνης, Παναγιώτης Μερτύρης στο Δημοτικό Συμβούλιο της 03.03.2015!

Τον κατηγόρησε για μικροπολιτική, κακοδιαχείριση, εμπαιγμό και για απόκρυψη στοιχείων αλλά και γεγονότων από την πολύκροτη υπόθεση R.E.D.S!

Ανέφερε χαρακτηριστικά για την εισήγηση του δημάρχου επί του θέματος: «Η επικεφαλίδα που θα ταίριαζε θα ήταν, υποκρισία, μικροπρέπεια και μικροπολιτική!»

Συνέχισε λέγοντας ότι «συμφωνούμε με το κείμενο αλλά, θα είχε αξία αν το είχατε κάνει πριν 3 χρόνια» αναφέροντας στην συνέχεια, ότι αποτελείται από κατά καιρούς τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης, τις οποίες ποτέ δεν δήχθηκε και μάλιστα οι σύμβουλοί του αλλά και ο ίδιος λοιδορούσαν και κατηγορούσαν!

Στη συνέχεια ανέφερε τις παραλείψεις και την κάκιστη διαχείριση της υπόθεσης από τον δήμαρχο, ανακοινώνοντας ότι ο ίδιος όσο και ολόκληρη η παράταξή του, θα κάνουν ότι είναι απαραίτητο ώστε να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες!

«Εμείς ως παράταξη, θα στείλουμε την υπόθεση στον Εισαγγελέα και ζητάμε να τεθεί προς ψήφιση ώστε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!» κάτι που τελικά έγινε.

Επίσης, ζήτησε από τον κόσμο να είναι σε επαγρύπνηση για οποιεσδήποτε ενέργειες και κινητοποιήσεις χρειαστεί να γίνουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την τοποθέτηση του κου Μερτύρη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...