Νεκτάριος Καλαντζής: Ακόμη να ενημερώσει ο δήμος Παλλήνης αν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία σε Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη και Κάντζα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Νεκτάριος Καλαντζής: Ακόμη να ενημερώσει ο δήμος Παλλήνης αν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία σε Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη και Κάντζα

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 | 10:07 μ.μ.

SXOLEIO-XIONIA3_aftodioikisi

Ώρα δέκα το βράδυ και οι περισσότεροι δήμοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την χιονόπτωση, έχουν εκδώσει ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων, αύριο Τετάρτη.
Ο δήμος Παλλήνης, για ακόμη μια φορά είναι απροετοίμαστος με αργά αντανακλαστικά και δεν έχει ανακοινώσει απολύτως τίποτα για το αν θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία της πόλης.
Με αποτέλεσμα οι γονείς να αναρωτιούνται ως αύριο και τελευταία στιγμή, τι θα κάνουν! Επειδή η ασφάλεια των μαθητών και η ενημέρωση των γονέων του δήμου προέχει, ζητώ την άμεση αντίδραση του δήμου Παλλήνης , σχετικά με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τη λειτουργία ή μη των σχολείων, όπως ήδη έχει συμβεί σε Πεντέλη, Διόνυσο, Παιανία και σε άλλους δήμους.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

τελικααααααα; ποτε θα ενημερωθουμε???

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...