Ταλαίπωρε Βαγγέλη τι σου έμελλε να πάθεις! Δείτε με τι αμάξι κυκλοφορεί πλέον ο Βενιζέλος! (ΦΩΤΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ταλαίπωρε Βαγγέλη τι σου έμελλε να πάθεις! Δείτε με τι αμάξι κυκλοφορεί πλέον ο Βενιζέλος! (ΦΩΤΟ)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 | 2:09 μ.μ.

Τέλος η αλεξίσφαιρη BMW για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος πήγε στην Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών με ένα ασημί SKODA.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Βενιζέλος από τη στιγμή που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, χρησιμοποιούσε μια αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη BMW που είχε αγοραστεί εν μέσω κρίσης στην τιμή των 750.000 ευρώ και η οποία πλέον βγήκε «στο σφυρί», με απόφαση της τωρινής κυβέρνησης.

Ήδη ο Γ. Βαρουφάκης μετακινείται με την μηχανή του ή με… ταξί, ο Π. Σκουρλέτης με ένα παλιό ΙΧ, όπως και ο Δ. Στρατούλης, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κινείται με ένα μαύρο Audi με πινακίδες Θεσσαλονίκης

makeleio.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...