Αλαλούμ στην Παλλήνη με τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αλαλούμ στην Παλλήνη με τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 | 2:58 μ.μ.

ImageHandler.ashx
Η απόφαση ελήφθη για όλα τα σχολεία αργά το βράδυ της Τετάρτης - Αντιδρούν οι γονείς - Τι δηλώνει ο αντιδήμαρχος στο protothema.gr

Νέο αλαλούμ σημειώθηκε στο δήμο Παλλήνης καθώς ο δήμαρχος πήρε απόφαση αργά το βράδυ της Τετάρτης, και παρά την καλυτέρευση του καιρού, να κρατήσει κλειστά όλα τα σχολεία της περιοχής για δεύτερη ημέρα.

Ερωτηθείς σχετικά ο αντιδήμαρχος Θ. Σταματίου είπε ότι κρατούν κλειστά όλα τα σχολεία, επί παραδείγματι και αυτά που είναι σε κεντρικά σημεία και δεν έχουν πρόβλημα για…παιδαγωγικούς λόγους καθώς κάποια άλλα ενδέχεται να έχουν πρόβλημα παγετού.
Παρά τις έντονες αντιδράσεις των γονέων και τα ανοιχτά σχολεία σε όμορους δήμους οι ανακοινώσεις από το δήμο Μαραθώνα για κλειστά σχολεία όπου υπάρχει πρόβλημα και ανοιχτά όπου δεν υπάρχει, ο αντιδήμαρχος μιλώντας στο «protothema.gr» τόνισε ότι στην Παλλήνη πήραν μία απόφαση για όλα τα σχολεία.
Το πρωί της Τετάρτης αλαλούμ δημιουργήθηκε σε σχολεία του Δήμου Αθηναίων, καθώς  το μεσημέρι υπήρξε εντολή από τον δήμο να κλείσουν όλα τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας, παρά το γεγονός ότι ο καιρός παρουσίαζε βελτίωση.
Μετά από έντονες διαμαρτυρίες γονέων η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έστειλε επιστολή στους διευθυντές των σχολείων με την οποία ζητάει σε περίπτωση που υπάρχουν μαθητές οι γονείς των οποίων αδυνατούν να τους παραλάβουν να κρατήσουν τα παιδιά σε αίθουσες καλά θερμαινόμενες.

http://www.protothema.gr/

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Ο κος Ζούτσος βαφτίζει την ανικανότητά του σε "υπευθυνότητα"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...