Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες στις περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής [ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΟΥΣΑΝ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες στις περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής [ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΟΥΣΑΝ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 | 11:11 μ.μ.

pallinipress

Συνελήφθη, στις 2-2-2015 το πρωί στην περιοχή της Μάνδρας, από αστυνομικούς του... Τ.Α. Γλυκών Νερών, 37χρονος ημεδαπός, μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε οικίες στις περιοχές των Γλυκών Νερών και της Παιανίας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με τρεις (3) συνεργούς του, το τελευταίο τρίμηνο είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.
Ειδικότερα, εντόπιζαν οικίες των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν και αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Σε μία περίπτωση εισήλθαν σε οικία στην περιοχή των Γλυκών Νερών ακινητοποίησαν την ημεδαπή ιδιοκτήτρια και με την απειλή σωματικής βίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει δεκαοκτώ (18) διαρρήξεις-κλοπές σε οικίες στις περιοχές των Γλυκών Νερών και της Παιανίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/02/37_5.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...