ΣΗΜΕΡΑ: Η ιστορία του ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ και των συντρόφων του της Ξένιας Καλογεροπούλου στο 1° Γυμνάσιο Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΗΜΕΡΑ: Η ιστορία του ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ και των συντρόφων του της Ξένιας Καλογεροπούλου στο 1° Γυμνάσιο Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 | 2:33 μ.μ.

 

Η ιστορία του ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ και των συντρόφων του της Ξένιας Καλογεροπούλου στο 1° Γυμνάσιο Γέρακα

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο παραμυθάς αρχίζει να διηγείται μια ιστορία.

Αλλά μπερδεύει το ένα παραμύθι με το άλλο και τα κάνει

θάλασσα. Τελικά αποφασίζει να φτιάξει μια δική του ιστορία χρησιμοποιώντας όποια στοιχεία του αρέσουν από όλα τα παραμύθια που ξέρει. Έτσι μπλέκει την ιστορία του Οδυσσέα με την ιστορία του Σεβάχ του Θαλασσινού, μπλέκει αιγυπτιακά και ινδικά παραμύθια με τα παραμύθια από τις χίλιες και μία νύχτες και… έτσι φτιάχνει την γεμάτη περιπέτειες ιστορία του ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ και των συντρόφων του.

Του Οδυσσεβάχ που ψάχνει να γυρίσει στην πατρίδα του, την ΙΘΑΓΔΑΤΗ, αλλά για να τα καταφέρει πρέπει να βρει

το ΚΥΚΛΟΛΩΤΟΓΟΡΓΟΚΙΡΚΙΛΑΡΙΖΟ.

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...