ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΘΥΜΑ 16χρονο ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ε ΕΛΜΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΘΥΜΑ 16χρονο ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 | 10:33 μ.μ.

417434906_41f506db691

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ της Ε΄ΕΛΜΕ Αν Αττικής καταγγέλλει κρούσμα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στα Σπάτα με θύμα τον 16χρονο μαθητή Μ.Τ. Ο μαθητής προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Σπάτων, αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικό με τη βοήθεια μάλιστα “φουσκωτού αγανακτισμένου πολίτη”.

Την Παρασκευή 30.1.2015, στον κεντρικό δρόμο των Σπάτων, μετά από έλεγχο που έκανε περιπολικό της αστυνομίας σε ομάδα μαθητών, αστυνομικός επιτέθηκε λεκτικά εναντίον των μαθητών και με βίαιο τρόπο προσπάθησε να οδηγήσει στο περιπολικό τον μαθητή Μ.Τ που δεν είχε ταυτότητα. Σε βοήθεια του αστυνομικού προσέτρεξε «φουσκωτός» και «αγανακτισμένος» πολίτης που κτύπησε τον μαθητή με την ανοχή της αστυνομίας.

Ο μαθητής οδηγήθηκε προπηλακισμένος στο Α.Τ Σπάτων. Μετά την απελευθέρωσή του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, διάσειση, εκδορές και μώλωπες.

Το Δ.Σ καταγγέλλει την αυθαιρεσία και τη χρήση βίας σε βάρος του ανήλικου μαθητή, απαιτεί εκ μέρους του Υπουργειου Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Παιδείας πλήρη διερεύνηση του θέματος για τη συμπεριφορά του αστυνομικού οργάνου και για τη συμμετοχή στην υπόθεση «αγανακτισμένου» πολίτη με την ανοχή της αστυνομίας. Το Δ.Σ της Ε ΕΛΜΕ Αν. Αττικής θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Α.Τ Σπάτων.

Η πρόεδρος Ο γραμματέας

Άννα Μπαχτή Πάνος Μιχαλόπουλος

pallinipress

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...