Άρης Βίτσιος: Το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε για την αποχέτευση ήταν ένα Θέατρο του Παραλόγου–Δεν βάζω την υπογραφή μου σε κανένα ψήφισμα θεωρώ καραγκιοζιλίκι όλο αυτό που στήθηκε!!! [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Άρης Βίτσιος: Το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε για την αποχέτευση ήταν ένα Θέατρο του Παραλόγου–Δεν βάζω την υπογραφή μου σε κανένα ψήφισμα θεωρώ καραγκιοζιλίκι όλο αυτό που στήθηκε!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 | 2:44 μ.μ.

Magical Snap - 2015.01.21 14.42 - 002

Με “σκληρά λόγια” τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Άρης Βίτσιος στη συνεδρίαση της 15.01.2015 με μοναδικό θέμα συζήτησης την αποχέτευση στο Δήμο μας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κου ΖΟΥΤΣΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...