Γκοτσόπουλος Θεόδωρος: Η ψήφος μας, ο φόβος τους!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γκοτσόπουλος Θεόδωρος: Η ψήφος μας, ο φόβος τους!!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 | 9:44 π.μ.

γκο

O εκφοβισμός, στην πολιτική, χρησιμοποιείται από εκείνους που επιδιώκουν να ασκήσουν πλήρη έλεγχο στην συλλογιστική μας και στις αποφάσεις μας προκειμένου να διατηρήσουν προνόμια και εξουσία. Αρχικά δημιουργούν αισθήματα ενοχής στην κοινωνία. Στη συνέχεια επιχειρούν να καταστείλουν κάθε αίσθημα κοινωνικής αυτοπεποίθησης. Και στο τέλος παρουσιάζουν ως μονόδρομο την πλήρη υποταγή. Όλοι όσοι διαλαλούν πως «η κρίση είναι μέσα μας» βλέπουν μόνο έναν ένοχο: εμάς τους Πολίτες, οι οποίοι, ως «ένοχοι», πρέπει να αισθανόμαστε ηθικά και πολιτικά δεσμευμένοι, υπάκουοι στις μνημονιακές τους επιταγές. Με τη μέθοδο αυτή, επιχειρούν να κρύψουν τους πραγματικούς ενόχους: μία διαπλεκόμενη πολιτική και οικονομική κάστα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, που επιχειρεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει και να διευρύνει τα προνόμιά της, που πλουτίζει από την φτώχεια μας, που κερδίζει από την λεηλασία της χώρας, που απαιτεί μεταρρυθμίσεις και συνέχεια του κράτους, εννοώντας τη συνέχεια εκείνων των πολιτικών που μας έφεραν στην κρίση. Αυτούς τους ενόχους υπηρετεί η κυβερνητική σιαμαία συμφυΐα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, εφαρμόζοντας μια πολιτική που έφερε πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση, πρωτοφανή ύφεση, ανεργία και διάλυση του κοινωνικού κράτους.
Στις 25 του Γενάρη, ο λαός μας μπορεί, από πειραματόζωο, να γίνει πρωταγωνιστής. Μπορεί να φέρει την ελπίδα. Να αποδείξει με την ψήφο του ότι δεν συμφωνεί με τις επιβαλλόμενες πολιτικές λιτότητας. Να δώσει εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 25 του Γενάρη είναι ανάγκη για την κοινωνία, για όλους μας, να νικήσουμε!
Είναι στο χέρι μας. Μπορούμε.

Θεόδωρος Γκοτσόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής
Περιφέρεια Αττικής

https://www.facebook.com/gkotsopoulost

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...