Ζούτσος προς υποψήφιους:" Ή το δήμο ή το βουλευτιλίκι". Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ζούτσος προς υποψήφιους:" Ή το δήμο ή το βουλευτιλίκι".

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 | 12:19 μ.μ.


Ιδιαίτερα προβληματισμός είναι ο Θανάσης Ζούτσος αυτές τις μέρες λόγω των προθέσεων στελεχών του να κατέβουν στις εκλογές.

Εκτός του αντιδημάρχου Σταύρου Δρούγκα που ήδη έχει πει το “ναι” στον Γιώργο Παπανδρέου (όπως σας ενημέρωσε πρώτο το “Ζω Παλλήνη” σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ), οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόταση δέχτηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Στεφανάκης. Ο συγκεκριμένος από το ΠΑΣΟΚ και δείχνει διατεθειμένος να την αποδεχτεί.

Επίσης, κρούση έγινε και στην αντιδήμαρχο, Ειρήνη Κουνενάκη από τον Γιώργο Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις πηγές μας, όμως, την αρνήθηκε, καθώς τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν είναι στις πολιτικές της επιδιώξεις μια συμμετοχή σε βουλευτικές εκλογές.

Φλερτ υπάρχει και με άλλα στελέχη.

Όλες αυτές οι “ενοχλήσεις” από τα κόμματα, έχουν προκαλέσει σοβαρούς πονοκεφάλους στον δήμαρχο Παλλήνης τις τελευταίες ημέρες. Γι’ αυτό φρόντισε να πραγματοποιήσει τετ-α-τετ με τα στελέχη του και να τους ζητήσει να διαλέξουν: “Ή Δήμο Παλλήνης ή εκλογές”!

Τους είπε δηλαδή, πως δεν μπορούν να χωρέσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και τους ζήτησε να αποφασίσουν για το μέλλον τους, αξιώνοντας… παραιτήσεις!

Δεν ξέρουμε αν θα επιμείνει ο δήμαρχος σε αυτή του την απόφαση. Το βέβαιο όμως είναι, πως τον προβληματίζει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και γι’ αυτόν τον λόγο έκανε την συζήτηση με τα στελέχη του.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν ακόμα και τον Σταύρο Δρούγκα που έχει πει το “ναι” να βρίσκεται πλέον σε σκέψεις. Κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα…

Εν αναμονή των εξελίξεων…

Πηγή: zwpallini.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...