Οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία -Ποια μέτρα θα πάρει [βίντεο] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία -Ποια μέτρα θα πάρει [βίντεο]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 | 1:40 μ.μ.

 

Με ένα νέο σποτ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει γνωστές τις δεσμεύσεις του για τη φορολογία και τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μεταξύ άλλων αφορολόγητο στα 12.000 για όλους, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και θέσπιση φόρου μεγάλης ακίνητης περιουσίας, καμία φορολόγηση της 1ης κατοικίας εκτός από τις υπερπολυτελείς.

Δείτε το σποτ



Πηγή: Οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία -Ποια μέτρα θα πάρει [βίντεο]

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...