Όχι πάλι! Νέο κύμα κακοκαιρίας από Δευτέρα προς Τρίτη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Όχι πάλι! Νέο κύμα κακοκαιρίας από Δευτέρα προς Τρίτη

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 | 3:57 μ.μ.

kataigida_1

Νέο κύμα κακοκαιρίας προβλέπεται από τους μετεωρολόγους να «χτυπήσει» αρκετές περιοχές της χώρας από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο καιρός θα παρουσιάσει νέα μεταβολή από Δευτέρα προς Τρίτη, με θυελλώδεις νοτιάδες οι οποίοι θα φτάνουν τα εννέα μποφόρ στο Αιγαίο, καθώς κι έντονες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια θαλάσσια τμήματα της Ελλάδας.

Αναμένεται, επίσης, να σημειωθούν και χιονοπτώσεις, αλλά σε σχετικά μεγαλύτερο υψόμετρο. Συγκεκριμένα, προβλέπεται να χιονίσει στην ηπειρωτική Ελλάδα, στην κεντρική και τη νότια ηπειρωτική χώρα αλλά σε υψόμετρο από 800 μέτρα και πάνω, ενώ την Τρίτη θα χιονίσει και στις ορεινές περιοχές της Κρήτης.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...