Γαβράς: Ο ίδιος ο κος Ζούτσος μας διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την λειτουργία της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής…. [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γαβράς: Ο ίδιος ο κος Ζούτσος μας διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την λειτουργία της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής…. [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015 | 1:36 μ.μ.

gavras

Το ακούσαμε και αυτό, στο δημοτικό συμβούλιο της 16.12.2014 στη συζήτηση για τον απολογισμό της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοτικός σύμβουλος κος Γαβράς για ακόμη μία φορά είπε ότι ο κος Ζούτσος είχε καλέσει στο γραφείο του τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους είχε διαβεβαιώσει ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την λειτουργία και τα οικονομικά της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής επί προεδρίας της κας Παπανικολάου.
Μετά από λίγο διάστημα είχαμε την παραίτηση της κας Παπανικολάου και τα όσα ακολούθησαν είναι γνωστά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗPRESS ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 16.12.2014

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...