Μεγάλη Νίκη στη Σταμάτα ο Παλληνιακός 5-0 [ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη Νίκη στη Σταμάτα ο Παλληνιακός 5-0 [ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 | 11:00 μ.μ.

Magical Snap - 2015.01.20 23.00 - 007

Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα ο Παλληνιακός επικρατώντας με το εντυπωσιακό 0-5 επί της Σταμάτας στον εκτός έδρας αγώνα στα πλαίσια της 20ης Αγωνιστικής.
Οι Παλληνιώτες πέτυχαν μια άνετη αλλά και καθοριστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος, εκτός έδρας νίκη σκαρφαλώνοντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η νίκη αυτή, εκτός των 3 πολύτιμων βαθμών, χρειαζόταν για την τόνωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών καθώς στα τελευταία παιχνίδια χάθηκαν αρκετοί πόντοι από ατυχία και συνδυασμό κακών διαιτησιών και απουσίες λόγω τραυματισμών.
Με δεδομένο και την νίκη της περασμένης Τετάρτης στο κύπελλο και την πρόκριση στην προημητελική φάση των 8, όλα δείχνουν ότι η ομάδα ξαναγυρίζει στις επιτυχίες και αισιοδοξία είναι πλέον διάχυτη.
Στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού ο Παλληνιακός ξεκίνησε δυνατά και από τα πρώτα λεπτά είχε την υπεροχή και πίεσε την ομάδα της Σταμάτας παίζοντας την στο μισό γήπεδο. Το άγχος όμως τις περισσότερες φορές οδηγούσε τους Παλληνιώτες σε λάθος επιλογές όταν η μπάλα έφθανε στην περιοχή της Σταμάτας. Από την άλλη μεριά η Σταμάτα προσπαθούσε με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να καταφέρει κάτι αξιόλογο πλην ενός σουτ το οποίο όμως ο Αραχωβίτης απέκρουσε με υπερένταση. Η φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 44 όταν ο τερματοφύλακας της Σταμάτας πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις σε απανωτά σουτ των Κοβάνη, Δαραμούσκα(εξ επαφής σχεδόν) και Κυριόπουλου.
Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε ποδοσφαιρικό σόου από τους ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού που στην κυριολεξία ισοπέδωσαν την ομάδα της Σταμάτας και αν ήθελαν θα μπορούσαν να οδηγήσουν το σκορ ακόμα και σε διψήφιο νούμερο.
Το σκορ άνοιξε στο 53 ο Νάκου με ωραία κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ από τον Καρπούση. Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών και η συνέχεια ήταν καταιγιστική.
Η ευκαιρία διαδέχονταν η μια την άλλη και την σκυτάλη των γκολ πήρε ο ¨Μητσογκόλ¨(Κοβάνης) με ωραίο πλασέ στο 58 κάνοντας το 0-2, ενώ στο 68 ο Ηλίας Μπούρας μετά από ωραία ενέργεια του Κοβάνη έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3. Στο 70 έγινε το 0-4 πάλι από τον Κοβάνη και στο 85 ο ίδιος πέτυχε το 0-5 κάνοντας ¨χατ τρικ¨ μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς. Κατά γενική ομολογία το 5ο γκολ ήταν το κερασάκι στην τούρτα αφού στη φάση αυτή ο ¨Μητσογκόλ¨ χόρεψε στην κυριολεξία 3 αμυντικούς πριν πλασάρει τον εμβρόντητο τερματοφύλακα.
Μετά το 5ο γκολ οι παίκτες της Σταμάτας πέταξαν ¨λευκή πετσέτα¨ και οι Παλληνιώτες στα πλαίσια του fair play, έριξαν τον ρυθμό τους και απλά ροκάνιζαν τον χρόνο μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Σταμάτα: Βλάχος, Σιαδήμας, Καυαλάκης, Δημίδης, Καμάρας, Μπόρας, Κουκάϊ, Δημητρίου, Παππάς, Σμυρναίος (66′ Μπουραζάνης), Κριεμάδης Δ. (66′ Κριεμάδης Ν.)
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούνας, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Μπούρας Η, Καββαδίας, Δαραμούσκας, Κοβάνης, Καρπούσης (73′ Μαυράκης), Κυριόπουλος


Δηλώσεις προπονητή κου Κιούρκου:
Η νίκη αυτή ήταν για εμάς μονόδρομος. Τα τελευταία άτυχα για εμάς αποτελέσματα έκαναν το συγκεκριμένο παιχνίδι για εμάς σαν τελικό. Τα παιδιά το γνώριζαν και έδειξαν την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα. Όπως έχω πει και στο παρελθόν η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες μας. Πρόσφατα εντάχθηκαν στην ομάδα και οι Κάππος, Ζώκος ,Δαραμούσκας επέστρεψε ο Γεωργιάδης και είναι κοντά στην επάνοδο από τον τραυματισμό του ο Αλβανός. Αν λοιπόν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και στους αγώνες δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.


Δηλώσεις προέδρου Χρήστου Αναστασίου :

Συγχαρητήρια σε όλους για την σημερινή νίκη. Μετά την νίκη-πρόκριση στους 8 του κυπέλλου την προηγούμενη Τετάρτη ήρθε και το σημερινό διπλό στην Σταμάτα με 5 γκολ γεμίζοντας μας όλους, Διοίκηση και φιλάθλους, με αισιοδοξία για τη συνέχεια.
Το τελευταίο διάστημα αρκετά άτυχα αποτελέσματα μας άφησαν πίσω βαθμολογικά και αυτό μας δημιούργησε άγχος. Οι απώλειες παικτών από τραυματισμούς, η διαιτησία καθώς και το ότι τους εντός έδρας αγώνες τους δίνουμε στο ουδέτερο γήπεδο της Ανθούσας (λόγω συντήρησης του γηπέδου μας)συνετέλεσαν στην απώλεια αρκετών βαθμών. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ένας- ένας οι τραυματίες επιστρέφουν, η ομάδα ενισχύθηκε με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές καθώς και από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα αγωνιζόμαστε στην Παλλήνη, στο γήπεδο μας.
Δοθείσης της αφορμής, θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω τους πρώην παράγοντες κύριους Ζάβρα Γιώργο, Καλφακάκο Θόδωρο και Διονυσίου Ζήση οι οποίοι έθεσαν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του συλλόγου και βοήθησαν με όλους τους τρόπους στις μεταγραφές των Κάππου, Ζώκου και Δαραμούσκα, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους και το ενδιαφέρον για τον Παλληνιακό. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι να προστεθούν στην προσπάθεια που κάνει φέτος ο σύλλογος και όλοι μαζί να τον οδηγήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...