Ανεξάρτητε Δήμαρχε κε ΖΟΥΤΣΟ τις ευχές μου για ένα αριστερό 2015 απαλλαγμένο από την "Ανεξαρτησία" Σου. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανεξάρτητε Δήμαρχε κε ΖΟΥΤΣΟ τις ευχές μου για ένα αριστερό 2015 απαλλαγμένο από την "Ανεξαρτησία" Σου.

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 | 9:55 μ.μ.



Μορφή χιονοστιφάδας έχουν πάρει τα σχόλια σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανοιχτή επιστολή - κάλεσμα του κου ΖΟΥΤΣΟΥ προς κυβέρνηση, βουλευτές, υποψήφιους, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες κ.λπ. για το πρόβλημα της αποχέτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ

Ο πάντοτε "Ανεξάρτητος" δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αθανάσιος Ζούτσος, θυμήθηκε τώρα, 12 ημέρες προ των εκλογών, να αποστείλει ανοιχτή επιστολή - κάλεσμα προς κυβέρνηση, βουλευτές, υποψήφιους, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες κ.λπ. και φυσικά στους "αγαπητούς συνδημότες" του για το πρόβλημα της αποχέτευσης.
Τρίτη θητεία υπηρετεί ο πρόσφατα επανεκλεγμένος "Ανεξάρτητος" -και οι συν αυτώ, επίσης "Ανεξάρτητοι" σύμβουλοι και αντιδήμαρχοί του-, το πρόβλημα παραμένει, μα στην επιστολή του καταγγέλει την μόλις ελάχιστων ημερών νέα Περιφερειακή Αρχή Αττικής και τον βουλευτή Πειραια του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα για την μη υλοποίηση του έργου που εγκρίθηκε αρχικώς από το 1990!
Του πήρε μόλις 1.000 και Μία νύχτες για να καταλάβει ότι ευθύνονται αυτοί που 1.000 και Μία νύχτες πριν κατάφερναν τελευταία στιγμή να μπουν στη Βουλή.
Εχει δε το θράσος να τιτλοφορεί το email του με το πρόσχαρο "Ευχές".

Ανεξάρτητε Δήμαρχε τις ευχές μου για ένα αριστερό 2015 απαλλαγμένο από την "Ανεξαρτησία" Σου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...