Πίστες δεξιοτεχνίας ποδηλάτου - «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη» [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πίστες δεξιοτεχνίας ποδηλάτου - «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη» [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014 | 12:25 π.μ.

Το διήμερο 20,21 Δεκεμβρίου η Πλατεία Ελευθερίας γέμισε χαρούμενες παιδικές φατσούλες και φωνές. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Γιορτάζουμε στην Παλλήνη 2014, το Bici di Angelo έστησε δύο πίστες δεξιοτεχνίας ποδηλάτου και η ΤΡΑΠΕΖΟmania έστησε καρέκλες και τραπέζια που όλα τα παιδιά με τη συμβολή του καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΙΡΙΔΑ έστειλαν τις ζωγραφιές και τα γράμματα τους στον Άγιο Βασίλη.

Το κέντρο αισθητικής Beauty Queens, ένας χώρος ομορφιάς και χαλάρωσης βρέθηκε κοντά μας και μεταμόρφωσε μικρούς και μεγάλους σε Αγιοβασίληδες, χιονάνθρωπους, χιονονιφάδες και πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες φατσούλες!

Ο διασκεδαστικός κλόουν από το Τσίρκο ROMA και οι ξυλοπόδαροι συμπλήρωσαν την χαρούμενη ατμόσφαιρα που επικρατούσε όλο το διήμερο στην πλατεία.

Τις εκδηλώσεις στήριξαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Μερτύρης και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...