Πλήθος ανυποψίαστων ανδρών την «πάτησε» από τη σατανική κομπίνα εταιρίας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών - Βρόμικα sms για sex εδώ & τώρα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πλήθος ανυποψίαστων ανδρών την «πάτησε» από τη σατανική κομπίνα εταιρίας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών - Βρόμικα sms για sex εδώ & τώρα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 | 10:29 μ.μ.

ESR_2611_006_007_CMYK.indd

Tα «βρόμικα», ροζ sms που τάχα έστελναν γυναίκες της διπλανής πόρτας (!), οι οποίες υπόσχονταν αχαλίνωτο σεξ χωρίς ταμπού και ντροπές και δεν δίσταζαν ακόμη και να φωτογραφίζονται σε αποκαλυπτικές στάσεις, ήταν το «δόλωμα» που έκανε αρκετούς να ονειρεύονται ότι μπορούν να έχουν καυτές επαφές μαζί τους... εδώ και τώρα! Οταν τελικά διαπίστωναν ότι το κινητό τους τηλέφωνο είχε χρεωθεί με εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες ευρώ, ήταν αργά!

Πλήθος ανυποψίαστων ανδρών την «πάτησε» από τη σατανική κομπίνα εταιρίας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών -στο Κολωνάκι- και τελικά βρέθηκε να χρωστά τεράστια ποσά (έως και 5.000 ευρώ) στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας με τις οποίες είχε σύνδεση, καθώς οι απατεώνες είχαν φροντίσει να φορτώσουν τον λογαριασμό του με διπλές και τριπλές χρεώσεις.

Ονειρα για «ξέφρενες» στιγμές
Για πολλά από τα θύματα τα όνειρα για «ξέφρενες» στιγμές έγιναν... εφιάλτες, καθώς κινδύνεψαν να κλείσουν ακόμη και τα σπίτια τους, αφού δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν στη σύζυγό τους πώς έφτασε τόσο «φουσκωμένος» ο λογαριασμός του κινητού τους!

Η απάτη αποκαλύφθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από τις απανωτές καταγγελίες πολιτών, όταν πήραν στα χέρια τους τον λογαριασμό του κινητού τους.
Οι πρώτες καταγγελίες στη Δίωξη για τα απατηλά μηνύματα άρχισαν να φτάνουν το καλοκαίρι, με τα θύματα της απάτης να προσκομίζουν τα sms που συνοδεύονταν από φωτογραφίες γυναικών σε κάτι παραπάνω από... τολμηρές πόζες και από κείμενα που αποκαλύπτει η «Espresso»: «Είμαι γειτόνισσά σου και σε βλέπω καθημερινά. Ο άντρας μου θα λείπει καιρό από το σπίτι για δουλειές και θα ήθελα να περάσουμε βραδιές με αχαλίνωτο και χωρίς όρια σεξ. Περιμένω μήνυμά σου».

Το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες άρχισαν να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες έπεφταν θύματα αυτής της απάτης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή για άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...