Παρουσίαση Βιβλίου: "Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι" του συμπολίτη μας Παναγιώτη Δημητρόπουλου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παρουσίαση Βιβλίου: "Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι" του συμπολίτη μας Παναγιώτη Δημητρόπουλου

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 | 12:36 μ.μ.

Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στις 18:30, στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσέλη (Βλαχερνών 25, Παλλήνη) θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου: "Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι" του Παναγιώτη Δημητρόπουλου.

Με το παραμύθι αυτό ο συγγραφέας στέλνει δύο μηνύματα.

• Το ένα έχει να κάνει με το πώς να διαχειρίζεται σωστά ένα παιδί τη φυσική απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου.

• Το άλλο αφορά την υγιεινή διατροφή με φρούτα και λαχανικά.

Η ηρωίδα της ιστορίας απεχθάνεται και τα φρούτα και τα λαχανικά.

Τα ίδια τα φρούτα το μαθαίνουν, όπως και όσα λέει εναντίον τους και δεν παραμένουν απαθή! Αποφασίσουν να αναλάβουν δράση και να δώσουν στην μικρή Αγνή να καταλάβει πως η στάση της, όχι μόνο δεν την ωφελεί, αλλά, αντιθέτως, μόνο προβλήματα μπορεί να της προκαλέσει.

Έχουν όμως κι έναν συμπαραστάτη. Ποιος μπορεί να είναι αυτός;

Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει το χρυσαφένιο κουκούτσι;

Θα το ανακαλύψει άραγε ποτέ;

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης, είναι Συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, και Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης

Η σελίδα του συγγραφέα στο facebook

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...