ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣΑΝΑ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - (ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣΑΝΑ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - (ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 | 11:42 μ.μ.

10662000_10203724703936425_8394986196326023904_o

Μετά από ένα παιχνίδι εκπληκτικό, γεμάτο φάσεις και για τις 2 ομάδες, ο Παλληνιακός εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, επικρατώντας με 2-1 στα πέναλτι της Ατλαντίδας! Το κανονικό παιχνίδι και η παράταση έληξαν 1-1.
Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του, Ηλία Αραχωβίτη, ο οποίος απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και σκόραρε από τη «λευκή βούλα» στο 5ο και καθοριστικό για την πρόκριση, ο Παλληνιακός πανηγύρισε την συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, επικρατώντας με συνολικό σκορ 3-2 της Ατλαντίδας, στο γήπεδο της Ανθούσας.
Ο αγώνας ήταν μια κλασική αναμέτρηση κυπέλου με την διαδικασία του νοκ-άουτ, ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός και έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Ήταν ένα ματς στο οποίο μέτραγε μόνο η νίκη, καθώς δεν υπήρχε επαναληπτικός, οι 2 ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, πέτυχαν από ένα γκολ και μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο 1ο ημίχρονο , οι παίκτες του Παλληνιακού μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο τέταρτο λεπτό με γκολ του Κυριόπουλου ενώ στην συνέχεια δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να τις αξιοποιήσουν. Το 0-1 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Ατλαντίδας βγήκε πιο αποφασισμένη στο γήπεδο σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού κυνήγησε την ισοφάριση και την πέτυχε στο 72ο λεπτό με γκόλ το οποίο προήλθε μετά από ασυνεννοησία των κεντρικών αμυντικών του Παλληνιακού με τον Αραχωβίτη Έγιναν αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες, στο 82’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής και το 1-1 παρέμεινε έως την λήξη.
Στη ημίωρη παράταση οι ποδοσφαιριστές της Ατλαντίδας παίζοντας με 10 παίκτες έκαναν συνεχείς καθυστερήσεις προσποιούμενοι τραυματισμούς προσδοκώντας να ροκανίσουν τον χρόνο και να πάνε στην διαδικασία των πέναλτι. Παρόλα αυτά έγιναν κάποιες φάσεις με αποκορύφωμα στο 120’ όταν ο κεντρικός αμυντικός Κοκκινάκης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ατλαντίδας χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει. Να σημειώσουμε ότι ο Διαιτητής στο 2ο ημίχρονο της παράτασης δεν κράτησε καθόλου καθυστέρηση και σφύριξε την λήξη στο 14:30 (φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα όπου υπάρχει χρονόμετρο).

1048073_10203724789018552_7891080242559998816_o
Έτσι λοιπόν το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι όπου πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού, Ηλίας Αραχωβίτης. Ο ¨Λιάκος¨ έγινε ο ήρωας της αναμέτρησης αποκρούοντας τα 4 από τα 5 πέναλτι και εκτελώντας εύστοχα το 5ο και τελευταίο για την ομάδα του πέναλτι(πριν την διαδικασία ζήτησε ο ίδιος από τον κόουτς να εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι). Πραγματικά αυτό που συνέβη είναι σίγουρα απίστευτο.
Για την ιστορία ο Αραχωβίτης απέκρουσε τέσσερα πέναλτι (των Μπάμη, Δριλάκη, Ξαγοράρη, Χατζηκοκολάκη) και ο μόνος που τον νίκησε ήταν ο Χαμπερης. . Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γκούτσιας, απέκρουσε δύο πέναλτι (των Κούση, Ηλία Μπούρα), ενώ ο Καρπούζης σούταρε ψηλά άουτ και σκόραραν οι Καββαδίας, Αραχωβίτης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου (26’ λ.τρ. Καγιάς), Ξαγοράρης, Μπαμπαλούκας, Χαμπέρης, Δριλάκης, Μπερέτης (107’ Μετόχου), Χατζηκοκολάκης, Παππάς (54’ Μπάμης), Τσαδήμας.


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Μπούρας Π., Κούσης, Καλούδης, Κοκκινάκης, Ελ Γκαμάλ, Νάκου (91' Καββαδίας), Μαργέλης, Κυριόπουλος, Καρπούζης, Κούνας (55’ Μητσιάρας – 67’ Μπούρας Η.).

Δηλώσεις Κιούρκου :

Σήμερα παρά το ότι δεν είχαμε καλή απόδοση καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Οι αγώνες κυπέλου στην φάση των νοκ-άουτ είναι διαφορετικοί από αυτούς του πρωταθλήματος και κρύβουν πολλές παγίδες καθώς όλα κρίνονται σε 120 αγωνιστικά λεπτά μάξιμουμ και στην συνέχεια στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε γκολ νωρίς και θα μπορούσαμε σε 3-4 φάσεις να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ. Δεν τα καταφέραμε όμως και δώσαμε το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές της Ατλαντίδος να βγουν στο 2ο ημίχρονο και να διεκδικήσουν την ισοφάριση. Αντίθετα εμείς ίσως και λόγω απειρίας βγήκαμε αγχωμένοι στο γήπεδο είχαμε πολλές λάθος επιλογές, δεν τελειώναμε τις φάσεις με αποτέλεσμα να μας ισοφαρίσουν με ένα γκολ που στην ουσία τους το δώσαμε εμείς. Στην παράταση, η όποια προσπάθεια μας να βρούμε ρυθμό σκόνταφτε στις συνεχείς διακοπές του παιχνιδιού από τους ¨τραυματισμούς¨ παιχτών της αντιπάλου. Αυτό μας αποσυντόνιζε αλλά θα πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε καθώς θα το δούμε μπροστά μας και σε άλλα παιχνίδια. Στην διαδικασία των πέναλτι ευτυχήσαμε να έχουμε τον Αραχωβίτη σε εκπληκτική μέρα και ως τερματοφύλακα και ως εκτελεστή. Είμαστε μια νεανική ομάδα στερούμαστε σίγουρα των εμπειριών αλλά προσπαθούμε να το καλύψουμε κυρίως με την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητα. Σήμερα όπως και στους περισσότερους αγώνες φέτος, είχαμε σε όλη την διάρκεια 6 μικρούς στην ενδεκάδα, ενώ έλειπαν και αρκετοί λόγω τραυματισμών. Όπως έχω δηλώσει αρκετές φορές έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης όμως πρέπει να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να το πετύχουμε. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν μας χαρίζετε αλλά το κερδίζουμε με κόπο και σκληρή προσπάθεια.


Δηλώσεις Χρήστου Αναστασίου

Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση. Είναι μια ακόμα επιτυχία για τον σύλλογο. Όπως είχα δηλώσει τα παιχνίδια του κυπέλλου έχουν άλλες ιδιαιτερότητες και σίγουρα μετράει το αποτέλεσμα. Έτσι όπως πήγε το ματς ήταν σίγουρα μια μεγάλη εμπειρία για τα νέα παιδιά που θα το θυμούνται για πάντα. Άλλωστε δεν ξέρω αν θα έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να ξαναδούμε μια τέτοια διαδικασία πέναλτι με πρωταγωνιστή έναν τερματοφύλακα που έπιασε 4 από τα 5 πέναλτι και ευστόχησε στο τελευταίο και καθοριστικό για την ομάδα μας. Μπράβο και σε αυτόν και στα υπόλοιπα παιδιά. Η συνέχεια τους ανήκει αρκεί και αυτοί να το πιστέψουν και να παλέψουν για αυτό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...