Μερτύρης για την αύξηση στα δημοτικά τέλη: Τί άλλαξε; Μήπως βελτιώθηκαν τόσο τα οικονομικά των συμπολιτών μας που επιτρέπεται η περαιτέρω οικονομική τους επιβάρυνση; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης για την αύξηση στα δημοτικά τέλη: Τί άλλαξε; Μήπως βελτιώθηκαν τόσο τα οικονομικά των συμπολιτών μας που επιτρέπεται η περαιτέρω οικονομική τους επιβάρυνση;

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 | 9:43 π.μ.

Magical Snap - 2014.11.12 18.32 - 005[3]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, συζητήθηκαν και καθορίστηκαν τα δημοτικά τέλη του επόμενου έτους 2015.

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μερτύρης στηλιτευσε ιδιαιτέρως κατά την ομιλία του την αύξηση των τελών καθαριότητας. Τα τέλη αυτά, τα οποία παρέμειναν σταθερά τα δύο προηγούμενα χρόνια, προφανώς εν όψει της προεκλογικής περιόδου, αυξάνονται τώρα, μετά την επανεκλογή του κου Ζουτσου, σε ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ 15% και 20%.Εύλογο ήταν επομένως το ερώτημα που διατύπωσε ο Παναγιώτης Μερτυρης: Τί άλλαξε; Μήπως βελτιώθηκαν τόσο τα οικονομικά των συμπολιτών μας που επιτρέπεται η περαιτέρω οικονομική τους επιβάρυνση;
Πάρα ταύτα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας υπερψήφισαν στο σύνολό τους την αύξηση των τελών, στο πλαίσιο μιας "κομματικής" πειθαρχίας που επιλέγουν να τηρούν, συχνότατα σε βάρος των πολιτών της πόλης μας.
Κατά τα λοιπά, ο Δήμαρχος κος Ζουτσος κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης ενημέρωσης του, της πρώτης μετά από δυο τουλάχιστον χρόνια, για το θέμα της REDS, απήγγειλε βαρύ κατηγορητήριο κατά των πρώην Δημάρχων Παλλήνης κ.κ. Κωνσταντα και Γκοτσοπουλου, καταλήγοντας να εισηγείται τη διαβίβαση του σχετικού φακέλου στον Εισαγγελέα προς διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών. Η σημασία του εν λόγω θέματος, το οποίο ο κος Ζουτσος επέλεξε να εντάξει στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη, ενώπιο πληθώρας συμπολιτών μας, οι οποίοι ανέμεναν υπομονετικά να πληροφορηθούν τα νέα δημοτικά τέλη, ανάγκασε την παράταξη μας να προτείνει -δια του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κου Άρη Βιτσιου- τη σύγκληση εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου, μόνο για το θέμα της REDS. Την πρόταση μας αυτή αποδέχτηκε ο κος Δήμαρχος, αποδεχόμενος ταυτόχρονα να αποστείλει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡA στους Επικεφαλείς των παρατάξεων πλήρη φάκελο των εγγράφων που αφορούν το φλέγον αυτό ζήτημα.
Η παράταξή μας θα σας ενημερώσει για κάθε εξέλιξη

10668727_951475338202089_7440356191540982308_o

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...