ΣAΛΟΣ με εκπομπή του Discovery όπου ΑΝΑΚΟΝΤΑ καταπίνει ζωντανό έναν ΑΝΘΡΩΠΟ (ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣAΛΟΣ με εκπομπή του Discovery όπου ΑΝΑΚΟΝΤΑ καταπίνει ζωντανό έναν ΑΝΘΡΩΠΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014 | 5:16 μ.μ.

 

Σάλος έχει ξεσπάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την τελευταία εκπομπή του Discovery με τονγλαφυρό τίτλο Eaten Alive.

Στην πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Δεκεμβρίου το κανάλι υπόσχεται ότι θα γίνει αυτό που λέει ο τίτλος με πρωταγωνιστή τον φυσιοδίφη Πολ Ροζόλι και ένα… ανακόντα!

Όνειρό του Ροζόλι ήταν ανέκαθεν να βρει έναν τρόπο να τον καταπιεί ζωντανό ένα ανακόντα και γι’ αυτό σχεδίασε μια ειδική προστατευτική στολή την οποία δοκίμασε στην εν λόγω εκπομπή.

Φιλοζωικές οργανώσεις έχουν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους με την εκπομπή διατυπώνοντας την ανησυχία τους για την κατάσταση του ζώου μετά τη «δοκιμασία» στην οποία θα το υποβάλει ο Ροζόλι.

Ο 26χρονος υποστηρίζει ότι ποτέ του δεν θα πείραζε ένα ζώο και καλεί τους επικριτές του να σταθούν μπροστά στην τηλεόρασή τους στις 7 Δεκεμβρίου προκειμένου να βεβαιώσουν του λόγου το αληθές.



Makeleio.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...