ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-0 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-0 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 | 3:02 μ.μ.

IMG_2319

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Παλληνιακός στο Κρυονέρι από την τοπική ομάδα του Α.Ο. Κρυονερίου σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε περισσότερο στην δύναμη.
Το Κρυονέρι έχοντας μόλις 4 βαθμούς μετά από εννέα αγωνιστικές ήθελε μόνο την νίκη, την διεκδίκησε με δύναμη και πάθος απέναντι σε έναν μέτριο και άνευρο Παλληνιακό και στο τέλος πανηγύρισε δίκαια την κατάκτηση των τριών πόντων.
Οι παίκτες του Παλληνιακού έδειξαν ανέτοιμοι για τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα έχασαν τις περισσότερες μονομαχίες από τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν από νωρίς μόλις στο 10ο λεπτό πίσω στο σκορ. Ήταν μια φάση στην οποία μετά από κτύπημα κόρνερ ο σέντερ μπακ του Κρυονερίου πήδηξε στην κυριολεξία ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε τον Χριστοφιλέα κάνοντας εν μέσω έντονων πανηγυρισμών το 1-0. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού έδειξαν να αποσυντονίζονται, με το Κρυονέρι να είναι συνεχώς στην επίθεση, κυρίως με επιθέσεις που εκδηλώνονταν είτε με γεμίσματα από τον άξονα είτε με πλαγιοκοπήσεις από την δεξιά πλευρά κυρίως. Οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ήταν δυνατές και τις περισσότερες φορές έβρισκαν νικητές τους χαφ του Κρυονερίου, οι οποίοι έτσι αποκτούσαν πλεονέκτημα και έβγαζαν φάσεις μπροστά στην εστία του Χριστοφιλέα αναγκάζοντας τον, σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις, να πραγματοποιήσει εκπληκτικές αποκρούσεις. Μοναδική καλή στιγμή για τον Παλληνιακό στο 45 όταν μετά από σέντρα του Κούνα ο Κοβάνης με προβολή δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Κρυονερίου ο οποίος ενστικτωδώς με τα πόδια απέκρουσε.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Σωκράτης Κιούρκος, έβαλε τον Καρπούση στην θέση του Η. Μπούρα και τον Καββαδία στην θέση του Μαργέλη σε μια προσπάθεια του να κερδίσει τον χώρο του κέντρου και να κυκλοφορήσει καλύτερα η μπάλα. Οι κινήσεις αυτές όπως και κάποιες εσωτερικές αλλαγές βελτίωσαν την εικόνα και ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο 65ο λεπτό ο κόουτς του Παλληνιακού έβαλε τον Κυριόπουλο στην θέση του Κοκκινάκη, παίζοντας με 3 αμυντικούς και πίεσε ψηλά την ομάδα του Κρυονερίου. Στο 73ο λεπτό ο Καββαδίας έχασε εκπληκτική ευκαιρία να ισοφαρίσει και στην επόμενη φάση το Κρυονέρι κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Χριστοφιλέα. Το φάουλ αν και ήταν κακοκτυπημένο η μπάλα πέρασε ανάμεσα από το τείχος που άνοιξε και αφού κτύπησε σε κάποιο πόδι άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Παλληνιακού. Τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι και την λήξη του αγώνα κύλησαν με τον Παλληνιακό να πιέζει χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα αφού οι παίκτες του Κρυονερίου καθάριζαν όλες τις φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες για την εστία τους.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έντονα και τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν με σκυμμένα τα κεφάλια.


Δηλώσεις Σωκράτη Κιούρκου : Σήμερα ήμασταν κακοί και δίκαια χάσαμε. Στο ποδόσφαιρο δεν φθάνει μόνο το ταλέντο αλλά μετράει η δύναμη, το πάθος, η διάθεση, η αυτοσυγκέντρωση και το καθαρό μυαλό. Από αυτά δυστυχώς δεν είχαμε τίποτα και φάνηκε από τον τρόπο που χάσαμε. Το Κρυονέρι ήθελε οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς της νίκης έπαιξε πιο δυνατά από εμάς και οι παίκτες του πήραν σχεδόν όλες τις μονομαχίες. Εμείς αντίθετα ήμασταν χωρίς όρεξη, νεύρο και το κυριότερο αυτοσυγκέντρωση. Και τα 2 γκολ που φάγαμε προέρχονται από αυτό το πράγμα. Προσπαθήσαμε στο 2ο ημίχρονο, ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε για να δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα του κυπέλου την Τετάρτη με την Ατλαντίδα στην Ανθούσα . Μετά μεσολαβεί το ρεπό που θα μας βοηθήσει να ανασυνταχθούμε με την επιστροφή κάποιων από τους τραυματίες.


Φανερά στεναχωρημένος μετά την λήξη του αγώνα ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε :
Σήμερα χάσαμε δίκαια από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς αλλά πιο αποφασισμένη και με μεγαλύτερη θέληση για την νίκη. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι στην κυριολεξία μια μάχη. Μια μάχη που αν δεν ήμαστε αποφασισμένοι να ματώσουμε τότε σίγουρα δεν θα την κερδίσουμε ποτέ. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ο καθένας μας και όλοι μαζί ότι υπηρετούμε έναν ιστορικό σύλλογο η φανέλα του οποίου είναι βαριά. Αν κάποιοι από εμάς δεν μπορούμε να σηκώσουμε αυτό το βάρος οφείλουμε να το δηλώσουμε προς όφελος των υπολοίπων και του συλλόγου. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τέτοιες εμφανίσεις. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο. Από εδώ και στο εξής θα συνεχίσουμε μόνο όσοι θα δίνουμε ακόμα και την ψυχή μας μέσα και έξω από το γήπεδο για τον Παλληνιακό

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...