Ξεκίνησαν οι εκσκαφές για το νέο Νηπιαγωγείο στο Ο.Τ. 831 της Δ.Ε. Γέρακα (Δελτίο τύπου) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ξεκίνησαν οι εκσκαφές για το νέο Νηπιαγωγείο στο Ο.Τ. 831 της Δ.Ε. Γέρακα (Δελτίο τύπου)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 | 9:24 μ.μ.

Ο Δήμος Παλλήνης υπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων στις τρεις Δημοτικές Ενότητες – Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης - και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι το 70% του πληθυσμού, αποτελείται από νέους οικογενειάρχες με μικρά παιδιά, προχωρά στην προγραμματισμένη κατασκευή ενός ακόμα Νηπιαγωγείου, προκειμένου να καλυφθεί η πιεστική και ραγδαία αυξανόμενη ανάγκη για σχολική στέγη.

Τα δεδομένα του Δήμου Παλλήνης, προσδίδουν μια δυναμική, δημιουργούν όμως ταυτόχρονα την ανάγκη για περισσότερες εγκαταστάσεις και υποδομές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, σχολική στέγη, Αθλητικά και Πολιτιστικά κέντρα κ.λ.π..

Το νέο Νηπιαγωγείο, επί της οδού Μυρτιάς(Ο.Τ.831), στη γειτονιά του Γαργηττού ΙΙ Δ.Ε. Γέρακα, έρχεται να συμπληρώσει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, μετά και το υπό κατασκευή Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο επί των οδών Αισώπου, Αθηνάς, Νυμφών και Ανδρομέδας(επίσης στο Γαργηττό ΙΙ).

Ο Δήμος Παλλήνης εξυπηρετεί το προφίλ όλων των αναγκών της νέας οικογένειας με παιδιά σχολικής ηλικίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κατασκευή τριών σχολικών μονάδων, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή δύο βρεφονηπιακών σταθμών και διεκδικεί ακόμα την κατασκευή ενός ακόμη.

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...