Παναγιώτης Μερτύρης: Καλή χρονιά ,καλή πρόοδο, καλή δύναμη! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης: Καλή χρονιά ,καλή πρόοδο, καλή δύναμη!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:11 π.μ.

Πρώτο κουδούνι σήμερα για το σχολικό έτος 2014-2015 και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς μια καλή και εποικοδομητική χρονιά. Η σχολική ζωή είναι γεμάτη υποχρεώσεις, αλλά παράλληλα είναι και η ένταξη των παιδιών στην κοινωνία.

Εχουμε υποχρέωση λοιπόν ,όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά την ένταξη τους αυτή να την βοηθήσουμε με όλους τους τρόπους. Να φροντίσουμε τα κτήρια των σχολείων, να βοηθήσουμε στην ασφαλή και δωρεάν μεταφορά των μαθητών, να σταθούμε δίπλα στις ενώσεις γονέων και κηδεμόνων για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Η παρουσία η δική μου, αλλά και των Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων σήμερα στους Αγιασμούς των σχολείων ,έχει αυτή ακριβώς την συμβολική σημασία. Είμαστε δίπλα σας για κάθε δυνατή βοήθεια .Είμαστε εδώ για να σας ακούμε.

Καλή χρονιά ,καλή πρόοδο, καλή δύναμη!

Μ ε εκτίμηση

Παναγιώτης Μερτύρης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...