Παλληνιακός - Σταμάτα 3 - 1 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός - Σταμάτα 3 - 1

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:34 μ.μ.


Την 2η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Παλληνιακός στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής που διεξήχθη εμβόλιμα την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο ‘Γεώργιος Δέδες’ στην Παλλήνη παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας.

Η κούραση από το παιχνίδι της Κερατέας την προηγούμενη Κυριακή σίγουρα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού, όμως σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Παλληνιακού ήταν καλύτερη της Σταμάτας και το σκορ είναι πέρα για πέρα δίκαιο.

Αποτέλεσμα ίσως της κούρασης αυτής (όπως και ο κακός αγωνιστικός χώρος), ήταν να αποχωρήσουν τραυματίες ο Καλούδης στο 25(προσαγωγοί) και ο Σιάσος στο ημίχρονο(δικέφαλος). Παρά τις αναγκαστικές αυτές αλλαγές η απόδοση του Παλληνιακού δεν φάνηκε να επηρεάζεται, αφού οι αντικαταστάτες τους Μπούρας Η. και Καρπούσης καθώς και οι απαιτούμενες εσωτερικές αλλαγές που έκανε ο κόουτς Κιούρκος λειτούργησαν άψογα. Σε γενικές γραμμές αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα φέτος είναι η ομαδικότητα, η ομοιογένεια, το άριστο κλίμα και αξιοποίηση του ρόστερ, το οποίο απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Στα θετικά της χθεσινής αναμέτρησης η παρουσία, με πολύ καλή εμφάνιση, στην αρχική ενδεκάδα του 17χρονου Αντώνη Τριανταφύλλου (προστέθηκε φέτος στο δυναμικό του συλλόγου και είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ-16).

Στις λεπτομέρειες του αγώνα ο Παλληνιακός παρατάχθηκε με τους:

Χριστοφιλέας, Μπούρας Π., Κούσης, Καλούδης(Μπούρας Η., Αλβανός, Γρηγορόπουλος, Σιάσος(Καρπούσης), Τριανταφύλλου, Κοβάνης, Νάκου, Κυριόπουλος(Καββαδίας).

Στο 1ο ημίχρονο ο Παλληνιακός αν και φανερά κουρασμένος(επηρεασμένος και από την γρήγορη αναγκαστική αλλαγή του Καλούδη), είχε την κατοχή της μπάλας έλεγχε τον ρυθμό έκανε φάσεις και στο 20ο λεπτό προηγήθηκε με όμορφο τελείωμα του Κυριόπουλου ύστερα από σέντρα του Νάκου. Με αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 2ο ημίχρονο με την είσοδο και των ξεκούραστων Καρπούση, Καββαδία η ομάδα έβγαλε περισσότερο φρεσκάδα, τρεξίματα, καλή κυκλοφορία έκανε ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει άλλα 2 γκολ με τους Τριανταφύλλου(πέναλτι σε ανατροπή του Κούση) και με όμορφο πλασέ του Καβαδία μετά από προσπάθεια του Κοβάνη. Η Σταμάτα το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει 1 γκολ μειώνοντας προσωρινά σε 2-1, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να δείξει ότι δικαιούταν κάτι παραπάνω από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Δηλώσεις:

Ο προπονητής Σωκράτης Κιούρκος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

Όπως είχα επισημάνει μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα, σήμερα έπρεπε να νικήσουμε την Σταμάτα για να είχε αξία το διπλό στην Κερατέα. Είχα συζητήσει με τα παιδιά, τα οποία και κατάλαβαν την σπουδαιότητα του σημερινού αγώνα, έκαναν ότι τους ζήτησα και το αποτέλεσμα ήρθε. Σήμερα δεν είχαμε την φρεσκάδα και την διάρκεια στην απόδοση μας όμως ήταν κάτι που περίμενα καθώς έχουν μεσολαβήσει μόλις 2 ημέρες από τον προηγούμενο αγώνα στην Κερατέα. 

Φέτος έχουμε την ιδιαιτερότητα το ρόστερ μας να αποτελείται από αρκετά νέα παιδιά καθώς και από παιδιά τα οποία προέρχονται από αποχή- έλλειψη προπονήσεων και είναι φυσικό να βγαίνει η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτά όμως είναι θέματα τα οποία σιγά-σιγά και μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα θα τα βελτιώσουμε και στην πορεία θα τα εξαλείψουμε. Το μοντέλο το οποίο δουλεύουμε φέτος στηρίζεται στην ομαδικότητα, την σκληρή δουλειά και την σωστή ένταξη των νέων παιδιών στην ανδρική ομάδα. 

Έχουμε να διαχειριστούμε ένα ρόστερ με πολλά δικά μας παιδιά και να είσαστε σίγουροι ότι το κάνουμε με αγάπη και σοβαρότητα. Είμαστε δεμένοι, αγαπημένοι μεταξύ μας και το κυριότερο προσηλωμένοι στους στόχους μας. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος πλέον αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...