Γιώργος Λάιος: Πότε ένα μέσo πληροφόρησης (blog, εφημερίδα, κλπ.) που ασχολείται με τα δημοτικά δρώμενα στο δήμο Παλλήνης είναι αντικειμενικό!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιώργος Λάιος: Πότε ένα μέσo πληροφόρησης (blog, εφημερίδα, κλπ.) που ασχολείται με τα δημοτικά δρώμενα στο δήμο Παλλήνης είναι αντικειμενικό!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 | 1:16 μ.μ.

pallinipress074 Όταν είσαι σύζυγος δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου που κάνεις και τον εκδότη, ΝΑΙ είσαι αντικειμενικός!!!

Όταν είσαι δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος(άνευ χαρτοφυλακίου),και έχεις αναλάβει ως εντεταλμένος σύμβουλος τα μέσα επικοινωνίας με απόφαση του Δημάρχου, ΝΑΙ είσαι αντικειμενικός!!!

Όταν είσαι τοπικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, διορισμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου και μέλος διοικητικού συμβούλιου συλλόγου με «εφημερίδα», που εισπράττει επιχορήγηση από το Δήμο δέκα χιλιάδες ευρώ, ΝΑΙ είσαι αντικειμενικός!!!

Όταν είσαι ο Γιώργος Λάιος, εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και πατέρας που μεγαλώνει τρία παιδιά - και γραφείς ή φωτογραφίζεις - τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν στο Δήμο Παλλήνης είσαι γκεμπελίσκος και κάνεις μαύρη προπαγάνδα!!!

Δήμαρχε να τους χαίρεσαι όλους!!!

Γιώργος Λάιος
Δημότης Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...