Η γνωστή, μέχρι πρότινος Άμυνα Ανθούσας μετονομάζεται σε “Νικητές” Ανθούσας – Μεσογείων [Φωτογραφίες εκδήλωσης] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η γνωστή, μέχρι πρότινος Άμυνα Ανθούσας μετονομάζεται σε “Νικητές” Ανθούσας – Μεσογείων [Φωτογραφίες εκδήλωσης]

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 | 10:45 π.μ.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

nikites Με αφορμή την νέα ταυτότητα του συλλόγου της Άμυνας Ανθούσας, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 10/11 η εκδήλωση της ακαδημίας των "Νικητών" στο TotalFootball Club  !!!

Η γνωστή, μέχρι πρότινος Άμυνα Ανθούσας, μετά από την ένωση των τμημάτων της ακαδημίας της με τα αγωνιστικά της τμήματα, από φέτος μετονομάζεται σε “Νικητές” Ανθούσας – Μεσογείων.

Η ακαδημία μας μετά από 8 χρόνια λειτουργίας της, απέκτησε την ενιαία ταυτότητα που χρόνια επιζητούσε. Από φέτος λοιπόν η κοινή ονομασία όλων των τμημάτων είναι ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ «ΝΙΚΗΤΕΣ». Σήμα κατατεθέν για όλα μας τα τμήματα θα είναι η λευκή (ή μαύρη) φανέλα με τη διαγώνια κόκκινη ρίγα. Η επιλογή της ονομασίας έγινε με σκοπό να επικοινωνεί στο μέγιστο βαθμό την φιλοσοφία και το χρόνιο όραμα της ακαδημίας: να καλλιεργούμε στα παιδιά μας, μέσα από το ποδοσφαιρικό μας πρόγραμμα, τη Νοοτροπία του Νικητή.

Του νέου που ονειρεύεται, που διεκδικεί, που απολαμβάνει το παιχνίδι, που συνδέει τη επιτυχία με την μέγιστη προσπάθεια και όχι απαραίτητα με το αποτέλεσμα κ.ο.κ. .

Στην εκδήλωση που έγινε, συμμετείχαν όλα τα παιδιά της ακαδημίας, από το τμήμα των μικρότερων (πέντε και έξι χρονών), μέχρι και το ανδρικό τμήμα που αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣ.ΑΝ.Α.

Τα παιδιά διασκέδασαν μαζί με τους προσκεκλημένους φίλους τους,  παίζοντας ποδόσφαιρο  στα γήπεδα του TotalFootball Club, υπό την εποπτεία επίλεκτων παικτών της ανδρικής ομάδας, αλλά και των προπονητών της ακαδημίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι ,κος Λιακόπουλος εκ μέρους του Δήμου Παλλήνης, και ο κος Φλαμπούρης εκ μέρους της ΕΠΣ.ΑΝ.Α.

Ακόμα παρευρέθηκαν οι κύριοι, Βαζέχα Κριστόφ (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής- προπονητής, Αγριογιάννης Παναγιώτης (Προπονητής τερματοφυλάκων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ), Καλογήρου Αντώνης, (http://www.apofasizo.gr/), Ντουρούντος Γιάννης γυμναστής επαγγελματικών ομάδων) κ.α.

Μετά το παιχνίδι των μικρών, τον λόγο πήρε ο κος Καραπιπέρης Ηλίας, διευθυντής της ακαδημίας, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αλλά και παρουσίασε το όραμα και την νοοτροπία της ακαδημίας.

Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς της ακαδημίας, την κατασκευαστική εταιρία CCC και την Cartridge World οι οποίες στηρίζουν με την ευγενική χορηγία τους την ακαδημία. 

Ακολούθως ο κος Καραπιπέρης ευχαρίστησε και παρουσίασε τους προπονητές της ακαδημίας, κύριους, Λιούλιο Βασίλη, Κιοσσέ Διονύση, Λεμονή Νίκο, Ανδρεαδάκη Μπάμπη και Βαζέχα Αρκάδιο. Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον κο Παπαμάλη Γιώργο (Καθηγητής και ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών, τεχνικό σύμβουλο της ακαδημίας, αλλά και σε έξι παιδιά τα οποία την φετινή χρονιά έκαναν μετεγγραφή σε ΠΑΕ αλλά και στην Δ' Εθνική.

Ο Αποστολόπουλος Γιώργος (18 ετών) αγωνίζεται φέτος στον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, ο Κοσκολός Αλέξανδρος (18 ετών) στην Καβάλα, και οι τέσσερεις μικρότεροι, Van Baal Kevin (12 ετών), Λένας Χρήστος, Μαλάι Κωνσταντίνος και Παπαδογιωργάκης Μαρίνος (14 ετών) , στα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η Ακαδημία επεφύλασσε μια ξεχωριστή έκπληξη για όλα αυτά τα παιδιά... Πρώτος παρέλαβε, ως ενθύμιο από την ομάδα που τον ανέδειξε, ο Αποστολόπουλος Γιώργος, την επίσημη φανέλα των αγώνων του, υπογεγραμμένη από τους πρώην συμπαίκτες του και προπονητών του.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Vaan Baal Kevin Λένα Χρήστου, Μαλάι Κωνσταντίνου και Παπαδογιωργάκη Μαρίνου. Ώς αναμνηστικό δώρο απο την ακαδημία, τα παιδιά παρέλαβαν και αυτά,  την επίσημη εμφάνιση των αγώνων τους, υπογεγραμένη απο τους πρώην συμπαίκτες τους και προπονητές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα παιδιά, με εξαίρεση τον Χρήστο που ήρθε στην ακαδημία πριν από τρία χρόνια, ξεκίνησαν κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στην ακαδημία.

Ακολούθησε η κλήρωση τεσσάρων υποτροφίων στην ακαδημία με κλήρωση σε παιδιά τα οποία ήταν καλεσμένοι των μελών της ακαδημίας και ήρθαν στην γιορτή. 

Τέλος η γιορτή έκλεισε με την φαντασμαγορική αποκάλυψη της μεγάλης έκπληξης της ημέρας . Το επίσημο πούλμαν της ομάδας, το οποίο ντυμένο στα χρώματα των "Νικητών" θα μεταφέρει την ομάδα στα γήπεδα που αγωνίζεται !!!

Παράλληλα με την μεγάλη αυτή γιορτή παρουσιάστηκε από τους υπεύθυνους του συλλόγου και μια σειρά από ειδικές προσφορές σε όλα τα μέλη της ακαδημίας, από τις παρακάτω επιχειρήσεις,

Τα Ζαχαροπλαστεία Στεφάνου, (Γέρακας, Βριλήσσια,Αθήνα),

Το  εστιατόριο Αρχηγείον στο Γέρακα,

Το Ballloonοrama,(www.balloonorama.gr)

Την Airgame, (www.airgame.gr)

Την Perfetti Van Melle αλλά και το TotalFootball Club.

Τα γλυκά και βουτήματα που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους της εκδήλωσης , ήταν μια ευγενική προσφορά των Ζαχαροπλαστείων Στεφάνου.

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε για άλλη μια φορά, ο DJ Manos.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης  όπως και την επιμέλεια στολισμού των εγκαταστάσεων ανέλαβε η κα Ανδρικοπούλου Χαρά.

SNA_0529SNA_0600SNA_0243Καραπιπέρης Ηλίας
διευθυντής της ακαδημίας  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...