ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 | 9:14 μ.μ.



ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ  ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΟΤΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ.
ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .
KAI ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΚΑΙΤΗ ΘΕΟΧΑΡΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΛΥΣΟΣΩΜΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
"Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ (ΠΕΣΠΑ)
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ (EUROPEAN GAUCHER ALLIANCE)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...